Blog de promovări online

joi, iunie 14, 2012

Lamit Company la Bucharest Wheels Arena - Romexpo

Bucharest Wheels Arena
Lamit Co a participat in calitate de sponsor la Bucharest Wheels Arena. Evenimentul desfasurat intre 8 si 10 Iunie a fost cel mai important eveniment auto-moto din Europa. De asemenea, Compania Lamit a oferit internet wireless gratuit participantilor la eveniment, si vizitatorilor, in orice punct al complexului expozitional, prezentand astfel noile solutii de internet prin satelit.

Intre 8 si 10 Iunie a avut loc evenimentul anului 2012 in Bucuresti, Bucharest Wheels Arena, in cadrul pavilionului expozitional Romexpo. Trebuie apreciata magnitudinea acestei manifestari, care a fost cel mai important eveniment European pentru iubitorii sporturilor cu motor si nu numai. Calitatea participantilor expozanti si sportivi a fost remarcabila, oferind un eveniment de neuitat pentru Romania.

Lamit Company (www.lamit.ro) a fost unul dintre sponsorii evenimentului si a furnizat internet wireless gratuit participantilor la eveniment, si vizitatorilor, in orice punct al complexului expozitional, prezentand astfel noile solutii de internet prin satelit pentru particulari, ai anume serviciul LTH.
Totodata, departamentul sportiv al Lamit Co si anume Clubul Sportiv Lamit (Lamit Sports) a fost alaturi de Anonymous Motorsport beneficiind in intregime de standul principal al evenimentului, in suprafata de 500 metri patrati, unde, alaturi de tehnologiile inovatoare ale masinilor prezentate au putut fi descoperite si testate ultimele tehnologii din domeniul telecomunicatiilor prin satelit, fixe, mobile si maritime.

Evenimentul a fost un success total, beneficiind de tehnologii de ultima generatie, iar distractia si adrenalina au atins cote maxime, pentru toate varstele, evenimentele si demonstratiile facute de profesionisti prestigiosi asigurand calitatea spectacolului.

In completarea spectacolelor sportive, artisti de top ai muzicii romanesti au performat pe scena principala a evenimentului cat si pe scena special amenajata in pavilionul Anonymous Motorsport - Lamit Co. 

Link: http://gallery.lamit.ro/thumbnails.php?album=6 galerie

Sursa: www.lamit.ro

Un comentariu:

  1. Lamit Company reprezinta conceptele NOU, GLOBAL, PROFESIONAL. Ca urmare, implementam tehnologie moderna, internet de banda larga prin satelit, retele virtuale private (VPN) prin satelit, servicii de supraveghere video oriunde in lume, solutii de comunicare Voice over IP (VoIP), sisteme mobile de comunicatii prin satelit, toate cu standardul QoS activ.

    RăspundețiȘtergere