Blog de promovări online

luni, octombrie 29, 2012

Carucior pentru fiecare bebe

Carucior 3 in 1 Pliko Switch On Track London
Exista diferite tipuri de carucioare copii disponibile in toate etapele cresterii micutului. Totusi exista si tipuri diferite de carucioare pentru toate tipurile de calatorii. Sunt sute de modele de carucioare disponibile pe piata iar pentru parinti alegerea unui carucior se poate transforma cu usurinta intr-un cosmar. In timp ce cautati transportul ideal pentru copil aveti nevoie sa luati in considerare atat nevoile copilului tau, cat si nevoile tale.

Cand o sa folositi caruciorul bebe si cat de des?
Daca va ganditi la mai multe intrebari similare puteti sa va restrangeti cautarea pentru a gasi caruciorul ideal pentru tine si micutul tau. Exista cinci tipuri diferite de carucioare pentru copii, fiecare are modele diferite, accesorii si variaza de pret.

Un carucior universal este format dintr-un cadru metalic de baza, cu rama suport din fire si plasa, care va permit sa plasati orice scaun de masina in cadrul acestuia. Acest tip de carucior este de baza si nu ofera multe accesorii. Acesta este, de asemenea, proiectat pentru utilizarea in exterior. Aceste tipuri de carucioare sunt la preturi mai accesibile.

Un carucior sport, este conceput sa reziste la terenurile denivelate. Acestea sunt foarte bune pentru orice mama activa si aventuroasa care face miscare impreuna cu micutului ei si cu ajutorul unui astfel de carucior bebe. Carucioarele sport sunt concepute pentru a asigura confortul necesar pentru bebe dar si pentru mamica in timp ce practica jogging, alpinism sau calatoreste. Deseori sunt mai scumpe decat carucioarele universale dar foarte durabile si confortabile.

Un carucior 2 in 1 sau 3 in 1 este un carucior de dimensiuni medii, care ofera un scaun confortabil pentru bebe si iti permite sa il impingi cu usurinta. Aceste tipuri de carucioare sunt foarte populare si in functie de nevoile tale acesta poate varia de la un pret mic la un pret mai mare. Majoritatea carucioarelor au accesorii incluse care va ajuta si va sporeste confortul atunci cand trebuie sa impingeti caruciorul pe drumuri denivelate. Datorita rotilor pivotante caruciorul este ideal pe teren accidentat.

Carucioarele tip umbrela sunt foarte practice insa la capitolul design nu au acelasi impact ca un carucior 3 in 1 sau unul sport. Acestea sunt concepute pentru a fi utilizate pe terenuri nivelate (trotuar, pardoseala unui mall) deoarece nu sunt facute pentru denivelarile unui teren accidentat. Caruciorul bebe tip umbrela este un carucior usor de depozitat si strans fiind ideal pentru parintii care au nevoie de spatiu atunci cand transporta caruciorul, fie in lift, portbagaj sau avion. Ele sunt mai putin costisitoare decat cele mai multe carucioare, cu toate acestea nu au multe accesorii incluse.

Sursa: www.bebebliss.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu