Blog de promovări online

marți, octombrie 30, 2012

Perdelele - accesorii utile gospodariei -

Perdea de copii FROPABOR
Foto: www.perdele-online.ro
Perdelele sunt mărturii incontestabile ale dorinţei fiinţei umane de a fi în pas cu moda, de a-şi ornamenta locuinţa cu un articol ce are un design plăcut, ce ne poate oferi confortul de care avem atât de mare nevoie după o zi obositoare de lucru, sau, în momentul în care dorim să petrecem ore întregi de relaxare în locuibilul personal.

Acestea sunt alese de cele mai multe ori în funcţie atât de structura, cât şi de preferinţele locuitorilor unui cămin.  

Perdelele trebuie asortate în funcţie de culoarea pereţilor camerei, de păstrarea gradului luminozităţii încăperii, de nuanţa mobilei achiziţionate, de personalitatea locuitorilor. Cu siguranţă, că într-o sufragerie, perdeaua aleasă trebuie să respecte anumite caracteristici precum: fineţe în alegerea materialului, decenţă, delicateţe, suavitate etc.

Dacă raportăm achiziţionarea perdelei în camera unui copil (fetiţă sau băiat), aceasta ar putea să aibă anumite desene în structura imprimeriei perdelei gen: Spiderman, Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici, Tom şi Jerry, Mickey Mouse cu prinţese etc. Un model foarte frumos de perdea, care poate fi achiziţionat din această categorie este cu siguranţă perdea de copii FROPABOR, de pe site-ul www.perdele-online.ro, a cărei poze o puteţi vizualiza şi la începutul acestui articol.  
draperie VANIACOR,
Foto: www.perdele-online.ro
    
Acest site mi-a atras atenţia în primul rand prin design, dar şi prin structura organizatorică a acestuia şi anume pe categorii.  Aici identificăm “ready made – perdele şi draperii gata confecţionate”. Să nu uităm faptul că o perdea trebuie combinată cu draperie, iar pentru a scoate în evidenţă eleganţa designului draperiei este bine să alegem o perdea din categoria celor simple. Pentru a vă demonstra acest lucru, am ataşat o poză cu o draperie VANIACOR, care poate fi folosită atat într-un living spaţios sau mai mic, dar şi într-un dormitor.

Pe lângă perdele şi draperii, site-ul are şi diverse modele de cuverturi, iar cuvertura de pat DOWENDY, alături de celelalte modele de cuverturi ITZA, GOMER, KISI 25, LAIDA 25, MANTES, DEKA, TATI, WERE etc. constituie model unice şi inedite prin structură şi design.    

Prin urmare, vă recomandăm să vizitaţi site-ul menţionat şi să alegeţi produsele necesare gospodăriei dumneavoastră! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu