Blog de promovări online

marți, octombrie 30, 2012

Dremel lanseaza un set aniversar pentru a marca implinirea a 80 de ani de la inventarea primei unelte multifunctionale

Dremel 3000
Prin lansarea unui set aniversar de Crăciun, Dremel îşi invită utilizatorii să sărbătorească împlinirea a 80 de ani de la inventarea primei unelte multifuncţionale rotative. Noul set, ediţie limitată, conţine unelte, ataşamente şi accesorii adunate într-o trusă special creată pentru pasionaţii de meşterit şi un kit decorativ cuprinzător pentru iubitorii de bricolaj, dar şi pentru meşteşugari. Clienţii Dremel pot găsi setul aniversar în lanţurile de magazine de bricolaj partenere Dremel din România, în perioada 29 octombrie – 31 decembrie. 

Trusa aniversară de bricolaj Dremel 3000, lansată cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la inventarea primei unelte multifuncţionale rotative, este dotată cu ataşamente şi accesorii Dremel. Aceasta este mai mult decât potrivită pentru a aduce un zâmbet pe faţa pasionaţilor de DIY, având tot ce este nevoie pentru demararea proiectelor de bricolaj care implică tăiere, şlefuire, sablare, frezare, găurire şi multe alte activităţi. Trusa conţine unealta multifuncţională Dremel 3000 cu noul capac inovator EZ Twist pentru vârf, permiţând schimbarea accesoriilor fără utilizarea unei chei fixe. În plus, unealta Dremel 3000 are o inscripţionare comemorativă cu privire la aniversarea de 80 de ani, transformând trusa într-un element de colecţie. Aceasta cuprinde, de asemenea, 45 de accesorii Dremel, inclusiv discurile de tăiere SpeedClic EZ, precum şi şase ataşamente: un ax flexibil, un ataşament de şlefuire şi polizare la unghiuri de 90 şi 45 de grade, un ataşament pentru tăiere, un ataşament pentru tăierea circulară şi liniară, un mâner de detaliu şi un ataşament de protecţie.

Kit-ul de decoraţiuni Dremel lansat cu ocazia aceleiaşi aniversări este cadoul ideal pentru cei cărora le place să creeze decoraţiuni acasă, precum şi să abordeze proiecte uşoare de DIY. Kit-ul cuprinde produsul multifuncţional compact şi uşor Dremel 7700 fără fir, cu 2 trepte de viteză, un încărcător, 15 accesorii diferite, plus 5 accesorii de gravură şi 3 şabloane creative pentru gravat. 

Cu daruri care vor face munca de acasă, reparaţiile şi întreţinerea, precum şi toate tipurile de hobby-uri decorative mult mai uşoare şi mai accesibile, un an nou creativ este gata să sosească! 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu