Blog de promovări online

luni, noiembrie 12, 2012

Dealplaza.ro iti propune un sistem care te ajuta sa faci economii importante dar in acelasi timp sa traiesti viata la maxim!

Dealplaza.ro
Imagineaza-ti cum ar fi sa beneficiezi de o reducere de 60% la un restaurant sau centru spa dar sa poti achizitiona un produs pe care ti-l doreai de mult la doar jumatate de pret.

Despre platforma de reduceri www.dealplaza.ro
Aceasta se deschide pe 5 noiembrie si se bazeaza pe sistemul deja cunoscut de reduceri colective. Ideea de baza a acestui sistem consta in expunerea unei oferte principale "oferta zilei" cat si a altor oferte secundare toate cu discounturi semnificative.

Dealplaza.ro pune la dispozitia cumparatorilor o platforma performanta si sigura unde cumparatorii pot vizualiza ofertele din ziua respectiva, pot achizitiona un produs sau serviciu foarte usor si pot achita in siguranta atat cu cardul cat si prin numerar la ghiseul bancii sau prin transfer bancar.

Sistemul cu care toata lumea are de castigat
Comerciantii/Furnizorii ofera produse/servicii cu discounturi semnificative pentru a atrage un numar cat mai mare de cumparatori generand astfel vanzari mai mari.

Consumatorii/Cumparatorii au la dispozitie un numar mare de produse/servicii beneficiind de preturi foarte mici facand astfel economii importante.

Dealplaza.ro opereaza cu cele mai mici comisioane pentru ca atat comerciantii/furnizorii sa poata oferi discounturi cat mai mari rezultand cele mai bune preturi pentru consumatorii/cumparatorii finali. Dealplaza.ro se bazeaza pe volum nu pe comisioane mari.

Cu ce este Dealplaza.ro diferit?
Dealplaza.ro opereaza cu cele mai mici comisioane pentru ca furnizorii sa poata oferi cele mai mari discounturi iar cumparatorii sa beneficieze de preturi cat mai mici.

Ofertele contin toate informatiile cat si datele de contact ale furnizorului.

Daca in termen de 10 zile produsul achizitionat nu a respectat specificatiile din oferta, Dealplaza.ro se asigura ca va returna intreaga suma cumparatorului.

Date 2011
In anul 2011 peste 350.000 de utilizatori ai web-siteurilor de reduceri au cumparat vouchere in valoare de peste 18.000.000 euro. 

Pentru comercianti
Daca ai o afacere si doresti expunere, ne poti contacta si vom gasi cea mai buna oportunitate.

Pentru cumparatori
Te asteptam din 5 noiembrie pe www.dealplaza.ro pentru a gasi oferte imbatabile pentru cele mai bune lucruri de facut, vazut, mancat sau de cumparat. 

Contact Dealplaza.ro
www.facebook.com/dealplaza.ro
www.twitter.com/dealplaza_ro
office@dealplaza.ro

Sursa: www.dealplaza.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu