Blog de promovări online

vineri, noiembrie 16, 2012

Dremel si Dedeman lanseaza o serie de cursuri de bricolaj pentru confectionarea decoratiunilor de Craciun

Dremel
Sunteţi creativi? Vreţi să învăţaţi să vă folosiţi creativitatea pentru a transforma sărbătorile de iarnă într-un eveniment de neuitat? Vreţi să învăţaţi să realizaţi decoraţiuni de iarnă deosebite? Atunci Dremel, una dintre mărcile de scule electrice ale concernului Bosch, şi lanţul de magazine Dedeman vă stau la dispoziţie prin campania “Unelte potrivite pentru ideile şi îndemânarea lor”. Acţiunea de Crăciun, în cadrul căreia specialiştii Dremel se vor transforma în profesori de bricolaj, se va desfăşura între orele 10:00 – 15:00, în magazinele Dedeman din Braşov (pe 16 noiembrie), în Bucureşti la Dedeman Giurgiului (în data de 23 noiembrie) şi Dedeman Valea Cascadelor (pe 7 decembrie) şi la Dedeman Craiova (în data de 14 decembrie).

Specialiştii Dremel au creat un program special de cursuri pentru a-i ajuta pe pasionaţii de bricolaj să creeze proiecte specifice Crăciunului precum decoraţiunile de brad, decorarea de globuri sau confecţionarea de felicitări. La realizarea acestora, doritorii vor avea ocazia să lucreze cu patru unelte Dremel - pistolul de lipit Dremel 920, Dremel 3000, Versatip şi Dremel Engraver. “Uneltele Dremel sunt folosite de profesionişti, cu ele putându-se realiza o paletă variată de aplicaţii, de la personalizarea calculatorului, la repararea caroseriei maşinii, bijuterii, decorarea de lumânări, rame foto, pahare sau oglinzi. Imaginaţia este chiar singura limită”, au declarat reprezentanţii Bosch.

Mai mult, clienţii Dedeman care cumpără o unealtă Dremel pe durata prezenţei echipei Dremel în magazinele participante la campanie mai au parte de o altă surpriză, primind pe loc, cadou, un cleşte multifuncţional. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu