Blog de promovări online

vineri, noiembrie 16, 2012

In apropierea Craciunului, bauMax organizeaza lectii de bricolaj – profesori vor fi specialistii Dremel

Cursuri de bricolaj
Pentru că sărbătorile de iarnă bat la uşă, Dremel, una dintre mărcile de scule electrice ale concernului german Bosch, şi lanţul de magazine bauMax vor organiza cursuri de bricolaj care le vor permite clienţilor bauMax să iasă în evidenţă cu decoraţiuni, felicitări şi cadouri de Crăciun unice, create chiar de ei. Pentru cei care visează să facă primii paşi în domeniul bricolajului, să fie originali şi să simtă atmosfera Crăciunului într-un mod unic, specialiştii Dremel s-au transformat în profesori pentru câteva zile şi au creat programul “Unelte potrivite pentru ideile şi îndemânarea lor”, lansat în parteneriat cu lanţul de magazine bauMax. Cursurile sunt gratuite şi sunt programate între orele 10:00 – 15:00, în magazinele bauMax din mai multe oraşe. Primele lecţii se vor ţine în data de 17 noiembrie şi vor avea loc la magazinele bauMax din Cluj, de pe Bulevardul Aurel Vlaicu şi Ploieşti. Etapa a doua, care se va desfăşura în Bucureşti, la magazinul bauMax din Şoseaua Chitilei, şi la magazinul bauMax din Sibiu, este programată pentru data de 24 noiembrie. Pe 29 noiembrie, specialiştii Dremel se vor afla la magazinele bauMax din Braşov şi Bucureşti, la bauMax de pe Calea Văcăreşti, iar în data de 8 decembrie cursurile se vor ţine la magazinele bauMax din Constanţa şi Târgu Mureş. Acţiunea Dremel se va încheia în data de 15 decembrie, la magazinele bauMax din Craiova şi Iaşi.

Clienţii bauMax, care vor deveni timp de o zi ucenici Dremel, vor învăţa cum să mânuiască patru tipuri de unelte Dremel, esenţiale pentru majoritatea aplicaţiilor de bricolaj. Astfel, cu ajutorul sculelor electrice Dremel Engraver, Dremel 300, VersaTip şi a pistolului de lipit 920, proaspeţii ucenici vor învăţa să graveze în lemn sau sticlă, să pirograveze în lemn, să decoreze pahare şi să folosească lipiciul într-un mod original şi profesionist.

„Toţi clienţii bauMax, indiferent de vârstă şi de experienţa la bricolat, vor găsi un proiect interesant. Uneltele care fac obiectul cursului au un grad diferit de dificultate. De exemplu, pistolul de lipit 920 este foarte uşor de mânuit, iar lipiciul sclipitor de diferite culori permite realizarea de proiecte simple, dar de efect. Pe de altă parte, Dremel Engraver sau Dremel 300, cu care se poate grava pe sticlă - de la oglinzi la pahare –, sau VersaTip, cu care se poate desena pe lemn, necesită un pic mai multă îndemânare. Suntem siguri că toţi clienţii bauMax vor găsi ceva interesant în cadrul lecţiilor noastre”, au declarat reprezentanţii Bosch.

Mai mult, clienţii Dedeman care cumpără orice unealtă Dremel în timpul lecţiilor primesc cadou, pe loc, un cleşte multifuncţional. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu