Blog de promovări online

joi, noiembrie 01, 2012

Perdelele sunt marci ale frumusetii si originalitatii personale

Cuvertura Marina
Perdelele sunt mărci ale frumuseţii şi originalităţii personale. Sunt obiecte ornamentale care înnobilează casa prin colorit, materialul din care acestea sunt realizate şi prin alegerea personală. Ele contribuie la definitivarea ambientului locuibilului, deoarece sunt suave, delicate în privinţa texturii, atrăgătoare ca design, iar, în această privinţă, menţionăm că designul floral este în tendinţe, iar acestora, bineînţeles, li se pot asocia distincte draperii cu linii şerpuite precum: draperie model NARACOR sau KEDACOR din cadrul site-ului www.perdele-online.ro, dar mai ales draperie Vaniacor.

Acest site ne uimeşte prin diversitatea categoriilor abordate şi, prin urmare, îl pot recomanda cu mare încredere atât celor ce îşi renovează casa, cât şi celor ce doresc o schimbare în interiorul locuibilului. 

În cadrul site-ului, veţi avea posibilitatea identificării unor modele noi de cuverturi de pat copii gen WITTY, SERINA, GURTY, BLERSA, LAIDA, KISI 25 etc. Toate sunt atractive, în nuanţe vesele, ce inspiră optimismul, dragostea de viaţă, plăcerea de a fi sau de a mai retrăi perioada minunată a copilăriei. Aceste cuverturi din bumbac au imprimate, în consistenţa materialului, imaginile unor preaîndrăgite personaje din desenele animate, de exemplu: piraţi sau sunt inscripţionate distincte personaje în mişcare, ce amintesc copiilor cât de agreabil este să te joci şi să fii prins în mrejele jocului.

Pe lângă modelele precizate, site-ul oferă articole decorative şi pentru camera adultului. Printre cele mai reprezentative cuverturi, consemnăm modelul cuvertura Martina, ce este foarte elegantă prin design, peste care se alipeşte, în manieră atrăgătoare, un joc inedit al florilor. Modelul este produs de Reig Marti, Spania, iar o cuvertura Martina este matlasată, cu două feţe reversibile şi are dimensiuni diferite, observabile pe site. Preţul cuverturii variază în funcţie de dimensiunile cuverturii. Alte produse din aceeaşi categorie sunt: cuvertură de pat DUCOLO, cuvertură de pat ALABAMA, cuvertură de pat SKY.   

Perne decorative PehuenSite-ul este proiectat în concordanţă cu cerinţele consumatorilor şi are prevăzut, în cadrul acestuia, distincte modele de perdele şi draperiiready made, inele tip capsă atât pentru perdele, cât şi pentru draperii, rejanse speciale pentru inele tip capsă, diverse textile pentru copii, galerii şine şi alte sisteme de prindere, huse (impermeabile), protecţie saltele, pilote, lenjerii de pat, cuverturi decorative, cuverturi matlasate, perne decorative etc.   

Şi pentru că veni vorba de perne decorative, nu am putut să le trec neobservate pe cele din categoria perne decorative Pehuen. Pentru că acestea sunt făcute din material de tapiţerie PEHUEN, detaşabil, cu fermoar ascuns iar interiorul este din inlet umplut cu puf siliconizat, antialergic, antiacarieni si lavabil.

Conchidem, spunând că, pe lângă organizarea riguroasă a site-ului, acesta oferă cumpărătorilor şi articole ce pot încânta locuinţa prin frumuseţe, eleganţă, comenzi rapide şi preţuri accesibile.      

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru informatie. Ca in fiecare an inaintea sarbatorilor de iarna imi place sa schimb cate ceva in casa. Anul acesta mi am propus ca schimb perdelele si draperiile.

    RăspundețiȘtergere