Blog de promovări online

marți, decembrie 04, 2012

De Sarbatori ajuta 40 de batrani ai strazii sa se poata incalzi

Fa un batran fericit
In comuna Batar, jud. Bihor, asociatia umanitara Speranta pentru Romania sustine periodic un adapost pentru batranii strazii. Aici, sunt adusi din strada, din gari, de la gurile de canal, din parcuri, etc, batrani ai nimanui, care au nevoie de ajutorul si grija noastra. Povestile lor de viata sunt cutremuratoare, multi dintre ei fiind aruncati in strada de proprii lor copii.

Cei mai multi dintre acesti batrani nu au pe nimeni, nu au pensie si nici un fel de venit. Cautandu-i pe strada ii gasim cersind si dormind pe sub poduri, prin gari, etc. La adapostul pentru batranii strazii din comuna Batar, acesti batrani ai strazii primesc zilnic in mod gratuit: cazare, masa, adapost si ingrijire permanenta, fara a fi limitati la o anumita perioada. Aici vine oricine are nevoie de ajutor.

Acest adapost functioneaza numai prin donatii si sponsorizari in fonduri si alimente. Insa, cea mai mare problema sunt lemnele de foc. Anul trecut asociatia noastra umanitara a finantat instalarea incalzirii centrale la acest adapost pentru batranii strazii. Acum pentru ca cei 40 de batrani sa poata avea caldura in aceasta iarna avem nevoie de 5 masini de lemne pentru toata iarna.

In total costul lemnelor se ridica la 6 000 RON pentru toata iarna, sau 1 500 de euro. Este nevoie de o asemenea suma pentru ca sunt 16 calorifere si camerele sunt foarte mari. Mai joi va prezentam materialul video de anul trecut cu instalarea incalzirii centrale de la adapostul pentru batranii strazii.

Asociatia Speranta pentru Romania face un apel la toti romanii care doresc si pot sustine acest adapost pentru batranii strazii cu fonduri pentru cumpararea lemnelor de foc. In curand va incepe frigul si inghetul si ne dorim din toata inima sa le putem asigura acestor batrani ai strazii un minim de confort termic.

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email: infosperanta@gmail.com, sau telefon: 0766 365 833, 0749 402 098, 0257 356 352, 0257 365 352

Asa cum v-am obisnuit, la finalizarea acestui proiect, Speranta pentru Romania va posta un material video cu mesajul de multumire din partea batranilor strazii adapostiti in camin, din partea administratorului cat si imagini relevante cu lemnele cumparate.

Pentru cei care doriti sa faceti donatii, va rugam sa folositi modalitatile prezentate mai jos:

1. Online, direct cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

2. Prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/

3. In conturile bancare deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania de mai jos:

-IN LEI contul  RO 39 RZBR 0000060012042338 deschis la Raiffeisen Bank

-IN EURO contul RO 24 RZBR 0000060012189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Speranta pentru Romania

Sursa: www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu