Blog de promovări online

luni, decembrie 03, 2012

Lumea-Auto.ro sustine si doneaza in campania de sensibilizare Globuri cu Suflet

Globuri cu Suflet
Lumea-auto.ro, unul dintre cele mai importante magazine online de piese auto si accesorii, sprijina prin donatii generoase campania Globuri cu Suflet. Programul umanitar a fost initiat in anul 2009 de Lavinia Biberi, marketing manager al firmei, care incearca an de an sa bucure copiii mai putin norocosi de Mos Nicolae, in seara de 6 decembrie.

Magazinul lumea-auto.ro si-a demonstrat preocuparea pentru satisfacerea nevoilor clientilor inca de la infiintare, oferindu-le acestora solutii accesibile pentru achizitionarea produselor auto de calitate. Anul acesta, lumea-auto.ro isi indreapta atentia catre prichindeii aflati in dificultate si se alatura campaniei Globuri cu Suflet, donand jucarii, dulciuri si fructe in preajma sarbatorilor de iarna.

Lavinia Biberi, initiatoarea programului de caritate, se pregateste pentru al patrulea an consecutiv sa faca surprize placute copiilor de Mos Nicolae: Pentru ca nu vreau sa se piarda aceasta traditie atat de frumoasa (n.r. a cadourilor in ghetute), am initiat in nov. 2009 campania de sensibilizare Globuri cu Suflet, cu scopul de a aduce zambetul pe buze unor copii nevoiasi din tara noastra", spune Lavinia Biberi pe blogul personal, www.laviniabiberi.com.

Initiatoarea campaniei a insuflat si colegilor sai de la lumea-auto.ro dorinta de a implini vise de copii de sarbatori. Acestia se pregatesc sa fie "Mos Nicolae" pentru multi prichindei din Bucuresti si Iasi: "Lavinia ne-a povestit cu mult drag si dedicare de campania de sensibilizare Globuri cu Suflet [..]

Ne alaturam si noi campaniei si o sa donam jucarii pentru acesti copii din Iasi si Bucuresti. O sa cumparam zilele acestea multe masinute ce o sa se regaseasca in fiecare pachet de la Mos Nicolae. Daca tot suntem in domeniul auto si nu puteam oferi totusi piese auto, ne-am gandit la aceste jucarii ce credem noi ca o sa ii incante pe cei mici. Pe langa jucarii, o sa oferim si dulciuri si fructe", declara managerul magazinului lumea-auto.ro, Justin Iacob.

Despre Lumea auto
Magazinul Lumea-auto.ro furnizeaza piese auto si accesorii pentru masina intr-o gama larga de variante, fiind prima firma din domeniul auto care a implementat conceptul de comanda rapida oriunde in Romania. Voucherele, reducerile de 20% la comenzile online, posibilitatea de plata in rate si de returnare a produselor sunt doar cateva avantaje de care se bucura numarul mare de clienti.

In afara de locatia virtuala lumea-auto.ro, oferta magazinului poate fi studiata la sediul sau din Soseaua Berceni nr. 8, Bucuresti.

Sursa: www.lumea-auto.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu