Blog de promovări online

joi, ianuarie 31, 2013

FanCumparaturi.ro lanseaza cel mai nou concept de comert online din Romania

FanCumparaturi.ro
Proiect demarat in 2012 FANCumparaturi.ro se pozitioneaza in randul siturilor de comert electronic care ofera in principal consumatorilor din Romania produse tip gadget si electronice. Avem o oferta deosebita si la jucarii, produse pentru casa, accesorii auto, software si bijuterii.

FanCumparaturi.ro  face un nou pas in evolutia sa, precum si in evolutia comertului on-line din Romania, introducand pentru prima oara, pentru peste 70% din produsele disponibile, cadouri, la alegere.

Conceptul de cadouri , a aparut in comertul on-line in majoritatea tarilor de pe mapamond in urma cu aproximativ 5 ani, dar, in Romania, nu a fost implementat nici acum. Magazinul de electronice si electrocasnice FanCumparaturi.ro, doreste sa ofere o experienta noua consumatorilor romani si un prilej de a isi alege singuri cadourile, care sunt disponibile la orice comanda.

Diferit de alte concepte precum “1+1 gratis”, in care cumparatorul este intr-un fel obligat prin promotia respectiva sa aiba doua produse identice,  acum consumatorul poate sa isi aleaga singur ceea ce doreste sa primeasca gratis, avand la dispozitie un total de peste  50 de cadouri, care acopera toate categoriile de pe site si toate categoriile de consumatori ( cadouri pentru barbati, femei sau copii ).

Desi au mai existat cateva incercari de a implementa acest concept, dupa un studiu atent al pietei din Romania, precum si a comportamentului consumatorilor, FanCumparaturi.ro vine cu imbunatatiri privind gama larga de cadouri disponibile de peste 50 si prin faptul ca acestea sunt disponibile oricand, pe toata perioada anului si nu tin cont de o anumita sarbatoare sau de o anumita campanie. In orice zi din an, cadourile stau la dispozitia clientilor.

Lansat in 2012, site-ul FanCumparaturi s-a impus in randul site-urilor din Romania printr-o  viziune diferita a pietei, precum si prin produse unice in Romania din zona gadgeturilor, electronicelor si electrocasnicelor. Printre produsele disponibile in magazin, se afla gadgeturi care se folosesc de cele mai noi tehnologii si printre cele mai cautate, produse electronice, electrocasnice, accesorii auto, bijuterii, la preturi foarte mici.

Despre Fancumparaturi
Lansat la inceputul lunii octombrie pe una din cele mai moderne platforme de comert online din Romania, FANCumparaturi.ro si-a propus sa aduca ultimele noutati din domeniul gadgeturilor si aparatelor electronice si pentru a oferi consumatorilor din Romania accesul la noi experiente pastrand in acelasi timp un nivel redus al preturilor.

Sursa: www.fancumparaturi.ro

Un comentariu:

  1. E foarte bine ca se promoveaza site urile serioase. Am amici care au patit o urat facand cumparaturi de pe site uri care, de altfel, pareau serioase.

    RăspundețiȘtergere