Blog de promovări online

miercuri, februarie 27, 2013

Ajut-o pe Andrada sa se vindece de leucemie. Pe 10 Martie urmatorul tratament

Andrada
Andrada continua lupta impotriva leucemiei. Rezultatele tratamentului pe care il efectueza luna de luna in Italia sunt foarte bune. Medicii sunt incantati de rezultatele bune, Andrada are sanse extrem de mari sa invinga total leucemia. Dupa ce a efectuat cu succes luna de luna tratamentele in Italia, este programata din nou pe 10 Martie pentru continuarea tratamentului impotriva leucemiei. 

Cu ajutorul dvs, sponsorii si donatorii nostri, am reusit luna de luna sa strangem suma necesara pentru costul tratamentului in Italia. Pana pe 10 Martie Andrada are nevoie de inca 1 500 de euro pentru tratamentul care va fi efectuat la Clinica San Matteo din Pavia, Italia. Va reamintim ca Andrada are nevoie de un tratament lunar la aceasta clinica, timp de aproximativ doi ani de zile, tratament care va costa luna de luna 1 500 de euro. 

Asociatia noastra este implicata in strangerea lunara a acestei sume si sustinerea Andradei pana cand medicii vor decide ca boala a fost invinsa complet si definitiv. Vestea buna este ca Andrada si-a reluat scoala dupa o absenta de mai bine de un an de zile. In curand vom posta un nou material video de la scoala, interviuri cu profesorii Andradei, colegii ei, etc. Cei care doriti sa o sustineti pe Andrada cu fonduri pentru luna Martie, va rugam sa folositi modalitatile de donatii de mai jos.

Donatiile pot fi facute in urmatoarele modalitati:
1. Online cu cardul prin Epayment, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. In conturile de mai jos deschise la Raiffeisen Bank, pe numele asociatiei umanitare Misiunea Speranta pentru Romania:
- IN LEI:  RO 39 RZBR 00000 600 12042338 deschis la Raiffeisen Bank
-IN EURO RO 24 RZBR 00000 600 12189757, la Raiffeisen Bank, CODE  SWIFT: RZBRROBU

Echipa Speranta pentru Romania

Sursa: www.sperantapentruromania.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu