Blog de promovări online

joi, februarie 28, 2013

Inveseliti-va piticii cu BeKid.ro!

BeKid.ro
Universul copilăriei este unul pur, inocent, în care adevărata realitate nu este încă percepută de micul cunoscător al lumii şi al vieţii. Încă din leagăn, copilul este înconjurat de ambientul plăcut al căminului, de dragostea părintească, de bucuria sosirii într-o nouă lume. Pentru micuţ, căminul este aranjat din timp, culorile sunt alese de părinţi din timp, în funcţie de sexul copilului şi anume: culoarea albastră pentru băieţei şi culoarea roz pentru fetiţe.

Pentru început, universul copilului va fi alcătuit din scutece, pătuţ şi, bineînţeles, la acesta se adaugă şi lenjeria de pat a copilului, jucăriile copilului şi, de ce nu, cadourile pe care acesta le poate primi de la persoanele din interiorul familiei şi nu numai.

Am observat destule site-uri ce deţin articole şi produse pentru copii şi unul dintre acestea este www.bekid.ro. Am intrat pe Bekid.ro, dar site-ul este offline, semn că este gata de lansare.

În momentul în care copilul va creşte (când acesta împlineşte şi chiar depăşeşte vârsta de 3 ani), va începe să meargă, va înţelege ceea ce i se spune, atunci şi jucăriile devin mai diversificate. Astfel, îi poţi achiziţiona copilului diverse obiecte: căluţ – balansoar, un mini aragaz – pentru fetiţele dornice a se familiariza cu activitatea culinară, cărucior medical – pentru viitorii medici, distincte tipuri de pisicuţe, maimuţele, păpuşele, căţeluşi şi jucării de pluş, ce au în interiorul acestora câte un cip pe care pot fi înregistrate eternele poveşti chiar ale copilăriei noastre: Albă-ca-Zăpada, Punguţa cu doi bani, Fata babei şi fata moşneagului, Ursul păcălit de vulpe, Aleodor Împărat etc.

Jucăriile din pluş, ce pot întruchipa animale diferite (pisică, cîine, oaie, vacă, cal etc.) sunt realizate din materiale uşoare, au o ţesătură fină şi oferă o notă distinctivă activităţii copilului. Prin intermediul acestora, copilul îşi dezvoltă abilitatea de  vorbi, de a memora, de  a gândi, de a memora pasaje din povestiri si, respectiv, din poveşti ascultate de pe micul cip din interiorul jucăriei din pluş. Oricum, jucăriile copilului trebuie să fie diversificate, deoarece, este posibil, ca în funcţie de acestea să observăm posibile aptitudini pe care copilul le va putea dezvolta în viitor.
              
Prin urmare, mămici, tătici şi bunici, înveseliţi-vă copiii cu jucării inedite şi încercaţi să le păstraţi vioiciunea, puritatea, candoarea, inocenţa, prin cultivarea unor valori universului micuţilor! 

Înveseliţi-vă piticii cu BeKid.ro!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu