Blog de promovări online

vineri, februarie 15, 2013

Bosch lanseaza o gama noua de masini profesionale de curatat cu inalta presiune pentru o curatare mai usoara

Masini profesionale de curatat Bosch
Pentru prima oară, divizia de Scule Electrice din cadrul companiei Bosch a introdus o gamă de maşini de curăţat cu înaltă presiune ce vizează piaţa profesională de curăţare din România. Aceste produse sunt utilizate pe o scară largă de către profesionişti, pentru activităţi precum curăţarea murdăriei în spaţiile publice sau în cadrul siturilor de construcţie. Aşadar, aceste maşini de curăţat trebuie să fie puternice, durabile, uşor de folosit şi să ofere o varietate de caracteristici la preţuri atractive. „Maşinile profesionale de curăţare cu înaltă presiune reprezintă un segment de piaţă atractiv, iar Bosch se concentrează pe stabilirea poziţiei sale în acest mediu competitiv. Noua gamă Bosch oferă flexibilitate, un service dedicat şi performanţă la standardele cerute de profesionişti”, a declarat Graeme Stokoe, directorul de dezvoltare al business-ului de curăţare exterioară.

Maşina de curăţat Bosch cu înaltă presiune GHP 5-13 reprezintă segmentul entry-level şi este compactă, puternică, prezentând un raport excelent între mărimea produsului şi puterea furnizată. Bosch GHP 5-13 este echipat cu o pompă metalică şi pistoane cu înveliş ceramic, bazându-se pe o tehnologie dinamică, utilizată în domeniul auto, unde pompele nu se supraîncălzesc rapid, permiţând astfel o utilizare îndelungată.

Modelele pentru un nivel mediu, Bosch GHP 5-14 şi GHP 6-14, sunt puternice şi uşor de transportat. Precum restul produselor din gamă, aceste modele sunt dotate cu o pompă autoamorsantă, astfel încât se pot alimenta cu apă de la surse izolate şi beneficiază de tehnologia auto-stop – motorul şi pompa se opresc automat atunci când trăgaciul pistolului este eliberat.

Modelul superior din gamă, Bosch GHP 8-15 XD, este un produs dur, robust, echipat cu un motor de 4.000 de W şi are un debit de 800 de litri pe oră, ceea ce duce la o combinaţie eficientă între cele două proprietăţi. Designul cadrului metalic permite o uşoară manipulare şi mutare, maşina de curăţat putând fi deplasată oriunde pe situl de construcţie.

Calitatea şi service-ul sunt cele mai importante criterii pentru utilizatorii de maşini profesionale de curăţare cu înaltă presiune. Datorită designului special ce permite accesul uşor la componentele motorului, reparaţiile acestor produse Bosch se efectuează rapid, realizându-se astfel o economie importantă de timp. De asemenea, aceste maşini beneficiază de calitatea recunoscută Bosch şi de garanţia oferită prin reţeaua naţională de centre de service Bosch. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu