Blog de promovări online

vineri, mai 10, 2013

Evenimente si petreceri copii de 1 Iunie

oaki junior
Cu ocazia Zilei Copilului – 1 Iunie 2013, Oaki® Junior organizeaza evenimente si petreceri copii de 1 Iunie cu animatori , personaje de poveste, accesorii complete si tematici de petrecere personalizate. Oaki® Junior va pune la dispozitie un portofoliu complet de accesorii la evenimente si petreceri pentru copii de 1 Iunie iar echipa noastra experimentata va avea grija de fiecare detaliu de organizare pentru a crea starea de spirit propice desfasurarii petrecerii în limitele bugetului stabilit. Va putem oferi doar un serviciu, mai multe servicii, pachete complete sau pachete personalizate pentru evenimente si petreceri copii de 1 Iunie!

Oaki® Junior Evenimente si Petreceri pentru Copii de 1 Iunie - firma organizari evenimente si petreceri copii de 1 Iunie pentru firme, hoteluri, pensiuni, gradinite, primarii va propune un vast si divers program de divertisment si animatie si accesorii complete pentru evenimentele de Ziua Copiilor.

Cu ocazia Zilei Copilului – 1 Iunie 2013, Oaki® Junior organizeaza evenimente si petreceri pentru copii si va recomanda organizarea unei petreceri tematice pentru copii ( Jack si Piratii din Tara de Nicaieri, Petrecere cu Magicieni, Sumo Party, Disco Party, Profii de Distractie, Oraselul Lenes, Corabia Piratilor...) in functie de dorintele d-voastra, varsta copiilor prezenti si bugetul alocat. Concomitent desfasurarii jocurilor si concursurilor interactive vor fi organizate ateliere de distractie: coltul luptatorilor de sumo, coltul cu picturi pe fata, coltul clovnilor poznasi cu baloane modelabile, coltul baloanelor de sapun...

Oaki® Junior are 8 ani de experienta in industria de divertisment pentru copii din Romania si ofera servicii de animatie, divertisment si accesorii complete la evenimente si petreceri copii pe intreg teritoriul Romaniei. Intreaga echipa Oaki® Junior este mandra de ceea ce face si lucreaza in stransa colaborare cu clientii corporati pentru a se asigura ca fiecare mic detaliu al evenimentului este perfect realizat.

Oaki® Junior va pune la dispozitie un portofoliu complet de accesorii la evenimente si petreceri pentru copii de 1 Iunie iar echipa noastra experimentata va avea grija de fiecare detaliu de organizare pentru a crea starea de spirit propice desfasurarii petrecerii în limitele bugetului stabilit. Va putem oferi doar un serviciu, mai multe servicii, pachete complete sau pachete personalizate pentru evenimente si petreceri copii de 1 Iunie!

Pentru evenimente si petreceri pentru copii de 1 Iunie solicitati o oferta personalizata si echipa Oaki® Junior va pregati un desfasurator de program care va corespunde intru-totul dorintelor d-voastra.

Vizitati petreceri pentru copii de 1 Iunie pentru mai multe detalii despre evenimente si petreceri copii de 1 Iunie sau vizitati site-ul oficial www.oakiclub.ro.

Sursa: www.oakiclub.ro 

Un comentariu:

  1. Adevarul e ca ma astept la o sarabanda de evenimente cu ocazia zilei de 1 iunie, cei mici o merita.

    RăspundețiȘtergere