Blog de promovări online

miercuri, mai 08, 2013

Icelandic Pop: Retro Stefson si Hermigervill concerteaza la Bucuresti si Cluj

Retro Stefson
Doua formatii electro-pop islandeze, Retro Stefson si Hermigervill, concerteaza saptamana aceasta la Bucuresti si Cluj Napoca! La Bucuresti, seria live Icelandic Pop continua vineri, 10 mai, dupa ora 22, la Control Club (Constantin Mille, 4) cu revelatia indie dance de la Reykjavik, Retro Stefson, si Hermigervill, in deschidere. In ziua urmatoare, sambata 11 mai, cele doua trupe vor concerta si la Cluj-Napoca, in Gambrinus Pub (Piata Unirii, 25).

Considerata una din cele mai proeminente formatii islandeze din secolul 21, Retro Stefson s-a format in 2006 si are deja la activ trei albume: Montaña (2008), Kimbabwe (2010) si Retro Stefson – proaspat lansat anul acesta si nominalizat deja la Nordic Music Prize. Membrii Retro Stefson fac muzica de la 16 ani si au o paleta larga de influente: de la muzica traditionala din Islanda sau Angola, de la soul la heavy metal, septetul ar putea fi punctul de legatura dintre muzica dance, pop si indie actuala.

Zilele trecute, Retro Stefson au lansat un nou single, Qween, o piesa indie dance flamboaianta ce a urcat deja pe primul loc al clasamentelor muzicale islandeze, fiind insotita de un videoclip pe masura. Cunoscuti pentru show-urile live pline de energie, Retro Stefson aduc la Bucuresti atmosfera de la Iceland Airwaves si ritmurile voioase de pe noul lor album.

Biletele la concertul Retro Stefson si Hermigervill de vineri, 10 mai, in Control Club (Constantin Mille, 4, Bucuresti) vor costa 15 lei si vor fi disponibile in seara evenimentului, la intrare. Pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/350896191681957

Concertele Icelandic Pop @Control sunt organizate de Control Club si OneDay Live . Parteneri: Radio Guerrilla, Music Channel, Mixtopia.ro, Sapte Seri, All Hollow, BeWhere, Zile si nopti, VICE, Cooperativa Urbana, Hipmag.ro, Hypestreet.ro, iConcert.ro, IQads, Sub25.ro, Metropotam, Orasul Meu, Urban.ro, Tilllate.com.

Sambata, 11 mai, Retro Stefson si Hermigervill vor concerta si la Cluj-Napoca, in Gambrinus Pub (Piata Unirii, 25). Biletele la evenimentul prezentat de The Shelter Agency vor costa intre 10 si 15 lei. Pagina de Facebook a evenimentului: http://www.facebook.com/events/486220531437984

Sursa: www.oneday.ro/live 

Un comentariu:

  1. Mult prea tarziu am aflat de eveniment, vor merge cativa prieteni la Cluj, asta ca tot se afla intr-o scurta vacanta in zona.

    RăspundețiȘtergere