Blog de promovări online

vineri, mai 03, 2013

S-a lansat eBiblia.ro, un nou program de studiu biblic, disponibil si pe tableta sau pe telefonul mobil

eBiblia.ro
Portalul www.ebiblia.ro este destinat celor care doresc să citească sau să studieze Biblia și oferă majoritatea traducerilor de Biblie în limba româna, care pot fi citite independent sau în paralel cu originalul, din limbile greacă și ebraică.

Programul conține și o multitudine de comentarii, precum și studii biblice tematice. De asemenea, se pot face studii pe cuvânt, programul având mai multe dicționare biblice, cât și dicționarele ebraic-român și grec-român.

eBiblia este rezultatul unui efort comun la care au participat pastori, asistenți universitari, doctoranzi, profesori de teologie, redactori la radio, avocați, ingineri, web designeri sau progamatori.

Încă de la început, proiectul a fost gândit pentru românii de pretutindeni, dar își propune de asemenea, să ofere oricărei persoane interesate oportunitatea de a studia, explora și înțelege cuvântul lui Dumnezeu. Inițiatorii proiectului nu vor sa prezinte doar un alt material biblic pe cale electronică, ci vor să ofere un sprijin real celor care îl slujesc pe Dumnezeu, indiferent de biserica ai căror membri sunt.

Versiunile pentru tablete și pentru telefoane cu sistem de operare iOS, dar și Android au fost dezvoltate de specialiștii agenției interactive REEA – www.reea.net. Acestea pot fi descărcate de pe iTunes sau Google Play.

Despre REEA SRL
REEA este o agenție web interactivă cu o experienţă de peste 13 ani pe piaţa vest-europeană, nord-americană, asiatică și australiană. În timp, REEA a reușit să dezvolte relații de succes cu agenții de publicitate și PR cu renume internațional.

Portofoliul REEA cuprinde dezvoltarea de aplicații internet şi intranet, mentenanță și hosting, servicii de identitate vizuală, dezvoltare software, copywriting, conţinut multimedia şi interactive media, design pentru print.

Sursa: www.reea.net

Un comentariu:

  1. Sa zicem ca asta poate fi numita varianta mai accesibila celor care folosesc indeosebi internetul, desi nu vad multi care duc o viata online sa citeasa o astfel de carte.

    RăspundețiȘtergere