Blog de promovări online

miercuri, iunie 05, 2013

Conferinta Juniper Day Bucharest 2013

Conferinta Juniper Day Bucharest 2013
Juniper Networks, unul dintre principalii furnizori IT la nivel mondial, are placerea de a invita specialistii, liderii si factorii de decizie ai industriei IT, la conferinta Juniper Day Bucharest 2013. Evenimentul va avea loc in data de 11-12 Iunie 2013, la Hotel Radisson Blu Bucuresti.

Participantii vor avea ocazia sa cunoasca echipele de ingineri, vanzari si management dedicate la nivel regional.

Juniper Networks este cunoscut in piata de retelistica si securitate prin solutii ce ofera viteza, flexibilitate si fiabilitate.

Nu ratati ocazia de a afla ultimele noutati despre SDN, Datacenter & Cloud, Wireless Communication si Webapp Protection. Puteti experimenta si cunoaste platforma JUNOS, un singur sistem de operare consolidat peste toata reteaua, si cum acesta poate acesta sa ajute la formarea unei retele adaptate la noile cerinte.

De asemenea, va fi prezentat official noul distribuitor Juniper in Romania, Clico, distribuitor traditional Juniper, acum cu prezenta locala in Romania.

Clientii care sunt interesati de intalniri 1-la-1 pot aplica pentru aceastea in cadrul procesul de inregistrare.

Conferinta se va sfarsi in prima zi cu o cina in jurul piscinei, in gradina interioara a hotelului Radisson Blu.

Cea de a doua zi este dedicata doar partenerilor, integratorilor, interesati de a deveni certificati Juniper. Acestia vor avea ocazia sa afle mai multe despre beneficiile si conditiile unui parteneriat cu Juniper Networks.

Agenda completa a evenimentului si formularul de inregistrare se regasesc aici: https://www.clickheretoattend.com/Invite.aspx?code=600947

Sursa: www.juniper.net  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu