Blog de promovări online

miercuri, iunie 05, 2013

Ziua Mondiala a Mediului la Targu Jiu cu Asociatia Drumetii Montane

Festivalul Sporturilor Montane Parangul Mare
Ziua Mondiala a Mediului sau a Ecologiei, sarbatorita anual  pe 5 iunie, constituie un prilej de manifestari comune, menite sa atraga atentia asupra necesitatii protejarii mediului inconjurator.

Cu aceasta ocazie, Asociatia Drumetii Montane, a amplasat in centrul orasului Targu Jiu o mini-expozitie de fotografie cu panorame din Muntii Parang. Aceasta expozitie de fotografie a avut scop promovarea si popularizarea  turismului sportiv ca modalitate eco de petrecere a timpului liber cat si  educarea societatii intr-un spirit verde – prin implicarea in activitati mediu-protective.

Expozitia a fost organizata cu sprijinul Consiliului Judetean Gorj si al Primariei Municipiului Targu Jiu.

Totodata trecatorii au primit flyere cu inscructiuni de inscriere in cadrul Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare”, iar cei care s-au oprit sa admire panoramele care au fost expuse in cortul pavilion si-au incantat privirile cu  peisajele pe care Muntii Parang le ascunde.

Daca doriti sa participati si dumneavoastra la activitatile noastre, in special la Festivalul Sporturilor Montane “Parangul Mare”, ce va avea loc in perioda 2 – 4 august 2013, la Groapa Seaca din Judetul Hunedoara va invitam sa vizitati pagina oficiala a festivalului: www.festival.drumetiimontane.ro , unde veti gasi mai multe detalii.

Participarea in cadrul festivalului este gratuita, se vor organiza activitati precum: drumetie, orientare turistica, escalada, maraton de folk, piese de teatru, poezie, activitatile fiind organizate in functie de varsta si de experienta fiecaruia.

Se vor oferii premii substantiale  oferite de catre: CH-Center Hosting, Biroul de Avocatura Cuculis si Asociatii, Green Smoke, Belkin International, OSF Global Services, Craimont, Consiliul Judetean Gorj, Doppelherz, IBU Publishing, Just t, O&R Bacau, Hamace Minor Swing, Mozartinno, Euro Park, Casa Bobo Baia de Fier, Vector Di Sign SRL Targu Jiu.

Parteneri: Fundatia Guard Forest, Cabana Groapa Seaca, Cocor Store, 2rism – Retea de Promovare Turistica, Cazare-Hotel - Promovare Hoteliera Eficienta.

Va asteptam!

Sursa: Canavoiu Alexandru, www.drumetiimontane.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu