Blog de promovări online

joi, iulie 18, 2013

Antiseptic Cream - Crema pentru uz general Himalaya – efect benefic in rani diverse

Antiseptic Cream
Completeaza-ti trusa de vacanta cu remediul eficient si natural pentru orice leziune a pielii!

Sezonul calduros aduce cu el mult asteptatele vacante si iesiri in natura, acestea fiind insotite de cele mai multe ori de incidente neplacute, cum ar fi diferite zgarieturi, arsuri, muscaturi de insecte etc. Vara este cunoscuta ca fiind un sezon cu incidenta ridicata pentru bolile de piele, aceasta fiind expusa mai mult datorita vremii calde. Utilizarea mijloacelor de transport in comun, jocul cu animalele, iesirile in aer liber sporesc riscul de contaminare si determina o infectare mai rapida a ranilor. Tocmai de aceea este intotdeauna necesar sa aveti la indemana un produs antiseptic si cicatrizant. Un remediu eficient pentru aceste probleme este Crema pentru uz general de la Himalaya, indicata in cazuri de arsuri, taieturi, infectii bacteriene si fungice ale pielii, acnee, eruptii, eczeme, iritatii, muscaturi de insecte, bataturi.

Crema pentru uz general Himalaya are puternice proprietati antibacteriene si antifungice, fiind un antiseptic eficient. Are efect antiinflamator in diferite rani si infectii ale pielii, calmeaza si ofera protectie, mentinand sanatatea pielii. Ingredientele cremei sunt recunoscute pentru efectele lor benefice: Aloe Vera - cu proprietati de regenerare a pielii, Oxid de zinc - ce grabeste vindecare ranilor, Roiba indiana si Vitex de China - cu proprietati antiinflamatoare.

Antiseptic Cream - Crema pentru uz general Himalaya - un remediu eficient si natural pentru orice leziune a pielii, este recomandata a fi inclusa atat in lista produselor disponibile in orice moment in casa, dar si in lista produselor pentru vacanta.

Produsul este distribuit de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii).

Pentru mai multe informatii despre produsele si serviciile Prisum International, va rugam sa vizitati: www.prisum.ro, www.himalayaherbals.ro si pagina de Facebook Himalaya Herbal Healthcare Romania. 

Sursa: www.prisum.ro 

Un comentariu:

  1. Ma intereseaza o astfel de crema pentru ca soarele nu prea e prietenos cu pielea mea. Unde o gasim online si la ce pret?

    RăspundețiȘtergere