Blog de promovări online

joi, aprilie 10, 2014

Baby Boom Show - Editia de Primavara

Baby Boom Show
10 – 13 APRILIE 2014 | ROMAERO BANEASA

"Ne bucuram sa anuntam ca targul reuneste un numar record de companii, pentru ultimii ani – peste 150 de firme din Romania si din strainatate si mai mult de 500 de branduri nationale si internationale vor prezenta noutati si oferte atat pentru cei care sunt deja parinti, cat si pentru tinerele familii care se pregatesc sa intampine cel mai nou membru. In plus, mai multe companii mari s-au hotarat sa participe in premiera la un astfel de eveniment, lucru care nu poate sa constituie decat un avantaj pentru vizitatorii nostri”, a declarat Daniela Tarsay, director general adjunct EUROEXPO, organizatorul evenimentului.

Carucioare , scaune auto, articole de mobilier, jocuri si jucarii , electronice, alimente, sisteme de supraveghere, cosmetice, asternuturi, biberoane , suzete, servicii medicale sau multe alte produse specifice perioadei de sarcina – toate acestea vor fi atent prezentate, astfel incat sa protejeze bugetul intregii familii.

In plus, evenimentul va prezenta o serie de seminarii si ateliere, sustinute de medici specialisti in nastere, pediatrie, nutritie, dar si consultanti in refacerea corpului dupa nastere, ingrijirea si mentinerea sanatatii fizice a proaspetei mamici.

PRODUSE INEDITE!
FII IN TREND CU HAINUTELE “ECO”!
Hainutele sunt si cool si organice in acelasi timp si reprezinta o alternativa isteata si sanatoasa. Articolele sunt produse ecologice, cu  materiale organice de inalta calitate. La Baby Boom poti descoperi o imbinare exceptionala de Atitudine, Stil si Umor redate de branduri premium din Marea Britanie, Danemarca, Israel, Spania si Franta!

MINI-MODA
Vine perioada cadourilor si a innoirilor de Paste, iar “ce se poarta” este interesant la orice varsta! Care sunt cele mai in-fashion surprize pentru cei mici? Afli de la Baby Boom! Iti dam un mic indiciu: primavara aceasta se poarta… “JOY”!

CUM ALEGEM BIBERONUL?
Specialistii recomanda ca alaptarea la san sa dureze cel putin 6 luni, deoarece laptele matern este alimentul ideal pentru bebelusi. Compozitia lui se modifica atat in timpul unei alaptari, cat si de-a lungul intregii perioade de alaptare, fiind perfect adaptat cerintelor nutritionle ale celui mic. In cazul in care acest lucru nu este o optiune, hranirea cu biberonul poate oferi copilului o nutritie echilibrata. Cum alegem biberonul potrivit? Ce material, ce dimensiune, ce culoare? La Baby Boom Show te invatam tot ce trebuie sa stii cand faci alegerea biberonului!

COLIER PENTRU MAMA, DAR SI PENTRU… GINGIILE BEBELUSULUI!
La Baby Boom Show, descoperi solutia practica pentru calmarea gingiilor iritate ale bebelusului si pentru eleganta mamei. Iti aratam cum!

MANUSA MAGICA DE CALMARE A BEBELUSULUI
Manusa Magica este ajutorul pentru somnul si linistea bebelusului tau. Este un aparat portabil care calmeaza si alina plansul copilului. Acest aparat imita sunetele pe care copilul le experimenta in uterul mamei. Are 3 sunete disponibile: valurile marii, ploaia, bataile inimii.

CUM IL FACI PE COPIL SA INTELEAGA CA A VENIT TIMPUL SA SE TREZEASCA?
Simplu: "Stai in pat pana vezi soarele!" Ceasul Gro-clock foloseste imagini distractive cu stele si soare pentru a comunica cand poti sa mai dormi putin si cand trebuie sa te trezesti. Ceasul permite parintilor sa aleaga afisarea sau nu a ceasului digital in timpul numaratorii inverse ‘de la stele la soare’.

COLOREZI DINTR-O SUFLARE
Ne plac copiii isteti si creativi! La fel cum, faptul ca tuturor ne plac surprizele, nu mai este o noutate pentru nimeni! La Baby Boom Show, iti vom demonstra cum orice copil poate colora un fluture dintr-o singura suflare!

GATA CU PLICTISEALA IN MASINA!
Intretine distractia celor mici in timp ce ii protejeaza de razele soarelui! Dezvolta coordonarea, imaginatia, recunoasterea, sortarea si crearea povestilor. Simplu de folosit: cel mic lipeste animalele domestice pe plansa.

SFATURI GRATUITE!
CARE SUNT CELE MAI EFICIENTE METODE DE A REINTRA IN FORMA DUPA NASTERE?
Numai la Baby Boom Show proaspetele mamici afla cum isi reintra in forma pe care o aveau inainte de nastere! Demonstratii live si cursuri gratuite!

MITURI SI REALITATI IN ALAPTARE
O mama la inceput de drum are 1000 de intrebari la care nu-si poate raspunde singura. Pentru toate cele care se afla in aceasta situatie, aducem la Baby Boom cei mai importanti consultanti in alaptare! De asemenea, toate mamicile moderne si active afla cum pot depasi dificultatile in alaptare.

ALIMENTATIA IN TIMPUL SARCINII
Ce inseamna normalitate in alimentatie pe perioada sarcinii? La Baby Boom Show, specialisti renumiti vor demonta unul cate unul miturile dietelor restrictive.

PREMII DE MII DE EURO!
Nu in ultimul rand, vizitatorii BABY BOOM SHOW au ocazia de a castiga cele mai valoroase premii puse la bataie pana in prezent, printre care doua nasteri gratuite de la MEDLIFE sau un kit complet de recoltare celule stem oferit de BIOGENIS!

Despre Euroexpo Trade Fairs
EUROEXPO Trade Fairs este cea mai mare companie privata specializata in organizarea de targuri, expozitii si evenimente speciale.

Sursa: Luiza DINU, Communication Manager Euroexpo Trade Fairs

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu