Blog de promovări online

vineri, aprilie 11, 2014

"Alături de tine in lupta impotriva cancerului" - Campanie Amethyst Radiotherapy cu voucher cadou

Voucher de Paste
Centrul de Radioterapie Amethyst continuă campania pentru sănătatea femeilor și oferă câte un voucher Iepuraș pacientelor care încep tratamentul în clinică în decursul lunii aprilie.

Prin “Voucherul Iepuraș”, Centrul de Radioterapie Amethyst oferă o reducere de 1000 eur pacienților care urmează tratamentul de radioterapie în clinica Amethyst. Reducerea se aplică pentru cazurile de cancer mamar.

Voucherul este valabil numai în luna aprilie 2014. Pentru programare se completează formularul online de la adresa http://amethyst-radiotherapy.ro/programare-voucher-iepuras/. După înregistrare veți fi contactat de un consultant Amethyst.

În România sunt diagnosticate în fiecare an în jur de 10.000 de femei cu cancer de sân avansat sau metastatic. Din păcate țara noastră ocupă primul loc privind rata mortalității, datorata cancerului de san,în Uniunea Europeană.

Diagnosticarea și tratamentului cancerului de sân trebuie să fie făcută prin colaborarea unei echipe multidisciplinare de medici pentru a alege varianta de tratament cea mai adecvată pacientei.

Tratamentul modern include radioterapia, chimioterapia, chirurgia și terapia biologică cu anticorpi monoclonali.

Centrul de Radioterapie Amethyst este singurul centru de tratare al cancerului din România în care strategia de tratament este decisă în cadrul unei comisii mutidisciplinare de medici (Tumoar Board) și care utilizează pentru toţi pacienţii trataţi tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă şi performantă soluţie de tratament a cancerului.

Centrul de Radioterapie Amethyst nu își întrerupe activitatea pe perioada sărbătorilor astfel încât ședințele de tratament să nu fie decalate sau oprite cu ocazia sărbătorilor sau altor zile declarate libere.  

Tot pentru a asigura continuitatea necesară tratamentului corect, centrul Amethyst a investit în două aparate de radioterapie de ultimă generație.

Echipa medicală Amethyst, formată din medici reputați de specialități dedicate tratamentului cancerului sunt alături de pacienți și familiile acestora pe întreaga perioadă a tratamentului.

Suntem aici să luptăm alături de dvs împotriva cancerului.

Despre Amethyst Radiotherapy Center
Amethyst Radiotherapy Center este singurul Centru de Radioterapie din România care utilizează pentru toţi pacienţii trataţi tehnica IMRT-VMAT – cea mai nouă şi performantă soluţie de tratament a cancerului.

Sursa: Amethyst Echipa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu