Blog de promovări online

marți, aprilie 01, 2014

Sarbatoreste primavara cu magazinul online casasibucataria.ro

Pyramis
În perioada 01.aprilie.2014 ora 00:00 - 18.aprilie.2014 ora 23:59, magazinul online www.casasibucataria.ro vă aduce primăvara în case cu reduceri de până la 42 % pentru gama de chiuvete și electrocasnice încorporabile.

Începând cu data de 01.Aprilie, casasibucataria.ro, magazinul online al grupului Pyramis, vă oferă 20 produse electrocasnice încorporabile de înaltă tehnologie, din gama high end, manufacturate în Italia, la reduceri semnificative care ajung până la 42%. Produsele reprezintă ultimile tedințe în materie de hote, plite și cuptoare încorporabile pentru bucătărie.

Pentru că primăvara se remarcă prin culori calde și intense, magazinul online casasibucataria.ro vă propune variantele rustice ale hotelor, plitelor și cuptoarelor încorporabile cu un design clasic-modern, care satisfac cele mai exigente gusturi. Gama rustică este oferită în seturi de cuptor și plită rustic sau cuptor, plită și hotă rustică la cele mai mici prețuri din piață.

Cele mai mari reduceri se vor acorda pe segmentul hotelor, fiind disponibile în ofertă peste șase modele ce se pretează foarte bine la perioada următoare, dedicată amenajărilor interioare. Hota joacă un rol dublu: funcțional și estetic: elimină mirosurile neplăcute, fumul, aburul din bucătărie și se poate constitui într-un element decorative de excepție.

Oferim facilitatea de a achita cumpărăturile în 6, 9 sau 12 rate cu dobândă 0 prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania şi BRD, cu cardul sau ramburs.

Livrarea se face prin curier rapid sau de către personalul nostru, în orice zonă a țării, în maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin magazinul online www.casasibucataria.ro Pyramis Romania şi-a propus să ofere soluţii viabile pe termen lung pentru redecorarea spaţiului de gătit cu cele mai bune şi eficiente produse din punct de vedere al preţului, design-ului, utilităţii şi noutăţii.

Pyramis România deţine şi un showroom în Otopeni, str Avram Iancu nr. 30, cu parcare gratuită, unde produsele companiei pot fi văzute şi testate.

Personalul nostru calificat și amabil îți va sta la dispozitie pentru orice informații suplimentare referitoare la capacitățile tehnice și funcționale ale produselor.

Gama de produse comercializată prin intermediul magazinului cuprinde: chiuvete din inox (oţel inoxidabil 18/10); chiuvete din granit sau material compozit; o gamă completă de hote - telescopice, insulă, decorative, rustice, design; plite pe gaz, inducţie sau vitroceramice; cuptoare electrice şi gaz; maşini de spălat vase; combine frigorifice free standing sau încorporabile; vase de gătit din inox sau cu strat ceramic; minibucătării – unităţi compacte de gătit şi  pachete de electrocasnice încorporabile cu preturi avantajoase.

Despre Pyramis România
Proiectul www.casasibucataria.ro este semnat de Pyramis România, filială a companiei multinaţionale Pyramis Metallourgia.

În cei 12 ani de existenţă pe piaţa locală, Pyramis Romania a investit peste 2 milioane Euro în locaţia din Otopeni cu o suprafaţa totală de 2100 mp din care 600 mp showroom şi birouri iar 1500 mp depozit.

Pentru mai multe detalii, accesaţi www.pyramis.ro

Dacă vrei să fi la curent cu cele mai noi promoții sau lichidări de stoc, îți recomandăm să te abonezi la newsletter nostru de pe www.casasibucataria.ro

Pentru mai multe detalii, accesează www.casasibucataria.ro
E-mail: info@casasibucataria.ro
Tel: 0758.555.015

Sursa: Adrian Petre, Online Specialist Pyramis

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu