Blog de promovări online

joi, iunie 05, 2014

Haine second hand aduse din Olanda

Nova Nectex
Sunteti in cautarea unor haine second hand de prima mana, pentru umplerea rafturilor si a umeraselor din magazinele pe care le gestionati?

Sau poate ca aveti un depozit de haine in care marfa comercializata cuprinde in special haine second hand si aveti nevoie sa va completati stocurile ”subtiate”?

Indiferent de afacerea cu imbracaminte pe care o desfasurati, v-ati lamurit ca piesele vestimentare noi costa prea mult daca sunt de calitate, daca apartin unor brand-uri faimoase sau daca fac parte din ultimele colectii lansate pe podiumurile caselor de moda. Iar daca e sa le alegeti pe cele ceva mai ieftine, se prea poate sa alegeti o data cu pretul, si calitatile fizice ale obiectelor de imbracaminte. De regula pretul ”modest” reflecta calitatea indoielnica a materialelor, lucratura rudimentara sau detaliile si finisajele grosolane ale unor creatori mediocri.

Pentru a impaca fiecare dintre ”mofturile” si pretentiile consumatorului autohton ce se crede fashionist, depozitele de haine second hand au devenit mall-urile de mana a doua, in care cei interesati pot gasi hainute adeseori fara cusur, dar la preturi accesibile.

Dar toate depozitele de haine second hand sunt la fel?
Cum ne-am obisnuit cu totii de atatia zeci de ani ca in cele din urma si ”haina-l face pe om”, am vrea sa gasim concentrate in aceeasi tinuta bunul gust, trend-ul, calitatea, brand-ul, toatela un pret cat se poate de rezonabil, accesibil salariilor tipice romanului de rand. Desigur ca pentru a raspunde tuturor acestor nevoi, importatorii s-au orientat dintotdeauna sa speculeze ofertele cu care Occidentul isi rasplateste clientii la sfarsitul fiecarui sezon.

Si daca piata occidentala este arhi-plina de reduceri adevarate, nu ca la noi, oricine doreste sa fie cat de cat in pas cu moda si cu tendintele sezonului, isi permite sa se ”lepede” de surplusul din garderoba si sa lase loc noilor colectii vestimentare. Desigur ca ”ramasitele”, adeseori de lux, adeseori cu eticheta pe ele, sunt rezultatul mofturilor ”bogatanilor” occidentali, de lux si ele, numai bune pentru o piata de haine second hand, in dezvoltare, ca cea autohtona.

Indumentele la care unii sau altii renunta din diferite motive si care sfarsesc intr-un depozit de haine second hand, nu sunt toate la fel. Poate ca unele au un grad de uzura mai ridicat, sau apartin unor epoci imposibil de adaptat trend-urilor prezente si clientilor cu pretentii in cautare de calitate pe bani putini. Posibil ca altele, desi sfarsesc in categoria de haine second hand, sunt de fapt ultimele urme ale unor lichidari de stocuri din marile magazine.

Ce diferentiaza depozitele de haine?
Este adevarat ca nu exista nici ”padure fara uscaturi”, nici depozite de haine doar cu imbracaminte aflata intr-o stare ireprosabila, perfecta, depasita numai de colectiile designer-ilor famosi. In cautarea marfurilor de calitate, care sa fie o investitie profitabila atat in cazul in care sunteti ”prima mana” pe piata autohtona, cat si daca aveti un magazin de haine second hand, va puteti ”inspira” produsele dintr-un depozit localizat in Buzau. Numele lui este Nectexiar marfurile, cu o provenienta cat se poate de ”aleasa”, sunt originare din Olanda.

Tot ce gasiti in acest depozit de haine second hand nu se poate confunda cu ”pleava” prafuita de pe rafturile altor depozite sau magazine similare:
• Inainte sa ajunga la destinatia finala din depozitul Nectex, marfa este atent selectionata inca din Olanda, spre deosebire de alti ”expeditori”, care fac negot cu haine second hand nesortate;
• Imbracamintea si incaltamintea colectionata au cea mai buna calitate si nu sunt amestecate cu produse defectuoase care ar putea scadea considerabil valoarea pachetelor cumparate;
• Pentru multumirea clientilor, aspectul acestora poate fi usor de verificat datorita sacilor transparenti in care se afla, spre deosebire de alti comercianti care incearca sa-si ”camufleze” marfa;
• Furnizorii olandezi, pe langa selectia produselor de imbracaminte, de incaltaminte sau metraj, asigura si igienizarea acestora, dovada fiind certificatele sanitare ce insotesc fiecare transport de haine second hand.

Poate ca la nivel national mai exista depozite similare care sa concureze cu Nectex, insa eu nu puteam sa va vorbesc decat despre un depozitul de haine second hand Nectex pe care l-am testat. Acum vi-l recomand cu cea mai mare incredere si voua.

Sursa: E-mail

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu