Blog de promovări online

miercuri, iunie 04, 2014

Idei de cadouri pentru botez sau nastere - Pentru a impresiona tinerii parinti.

Idei de cadouri
Nasterea unui bebelus este un moment memorabil si mult asteptat in viata unei familii,iar pentru a va exprima felicitarile cu siguranta doriti sa oferiti noilor parinti cele mai practice si mai unice cadouri pentru botez sau nastere cu putinta.

Desigur florile sunt dragute,dar se ofilesc si nu sunt bine primite in maternitati,un cos cadou pentru bebe ar fi un lucru dragut,dar daca doriti sa fiti si mai inventiv,ganditi-va de ce au nevoie parintii unui bebelus ,un lucru indispensabil si cu siguranta bine primit?

Puteti oferi un cadou foarte folositor noilor parinti,care cu siguranta s-ar bucura de o doza buna de somn,dar cum acest lucru nu este disponibil in forma de cadou,deocamdata .ramane o alta varianta folositoare si la indemana:scutecele.

Dar nu ne gandim la un pachet de scutece si niste lucrusoare impachetate intr-o punga pentru cadouri,ci la un tort din scutece cu continut bogat de accesorii pentru bebe,dulce ,proaspat ,,copt,,si desigur fara calorii.

Torturile din scutece sunt niste cadouri pentru bebe creative,formate din multe scutece aranjate in diferite forme interesante,trenulet,castel,ATV,bicicleta- lucrate manual pentru a rezulta un cadou pentru bebe adorabil dar si functional.

Sa vedem de ce oare aceasta idee de cadou pentru botez este atat de apreciata?

   Sunt frumoase si practice ,cele mai recomandate cadouri pentru botez.
   Asigura necesarul de scutece pentru minim  o saptamana.
   Arata bine in camera copilasului sau pe masa la botez.
   Se pot personaliza separat pentru baietei si fetite.
   Fiecare ingredient se poate folosi.

Vizitand magazinul nostru on-line www.venellagift.ro cu siguranta veti vedea si dvs de ce va propunem aceste cadouri pentru botez nostime si folositoare pe care le-am creat cu grija ca sa contina cele mai bune ingrediente si sa incante privirea.

Sursa: Gabriella Venczel, SC VENELLA GIFT SRL

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu