Blog de promovări online

miercuri, august 27, 2014

Bosch lanseaza noile panze profesionale de ferastrau sabie „Precision for Fiber Insulation”

Panze profesionale de ferastrau sabie Precision for Fiber Insulation
Bosch lansează noua gamă de pânze profesionale de ferăstrău sabie „Precision for Fiber Insulation”, un sistem de pânze pentru profesionişti, care permite o tăiere precisă şi confortabilă a materialelor de izolaţie din fibră. Până acum, aceste materiale au fost tăiate, aproape fără excepţie, folosindu-se cuţite manuale. Prin lansarea acestui produs, Bosch răspunde noilor cerinţe ale operaţiunilor de izolare – fie că este vorba de izolarea acoperişurilor sau de cea a faţadelor. Pentru întâmpinarea reglementărilor curente cu privire la protecţia termică şi la standardele de economisire a energiei, profesioniştii precum constructorii, tâmplarii, instalatorii de podea, acoperișuri sau fațade trebuie să folosească materiale izolante din ce în ce mai groase şi mai dense, operaţiunile de tăiere fiind mai obositoare, iar tăieturile mai puţin precise.

Precizie înaltă datorită geometriei speciale a dinţilor pânzei

Bosch rezolvă această problemă cu pânzele de ferăstrău sabie „Precision for Fiber Insulation”, care au fost special create pentru o muncă uşoară şi precisă. Acestea au marginea zimţată, simetrică pe ambele părţi. Grosimea şi lăţimea pânzei sunt mai mari – drept urmare, sunt mai stabile şi urmează direcţia de tăiere dorită. Astfel, se obţin tăieri unghiulare precise, fără devieri, chiar și în locurile dificile (uși, geamuri, guri de aerisire). În plus, vârful pânzei este ascuţit, ceea ce asigură tăieri precise cu pătrundere directă în material. Când se doreşte efectuarea unui decupaj, acest lucru reprezintă un avantaj important. Mai mult decât atât, efortul depus este mult mai mic, timpul de lucru este redus și se obțin tăieri drepte și precise indiferent de lungimea sau lățimea dorită.

Trei tipuri de pânze: pânza potrivită pentru fiecare proiect
Pânza de ferăstrău sabie S 2013 AWP are o suprafaţă mult mai mare şi mai lungă, fiind aşadar gândită pentru tăierea materialelor izolante din fibră mai groase şi mai dense, cu o grosime de până la 300 de mm. Pânzele S 1113 AWP şi S 1213 AWP sunt mai înguste şi datorită design-ului lor compact sunt ideale pentru tăierile curbate (de exemplu: decuparea materialului de izolaţie în jurul ţevilor), pătrunzând până la o grosime de 175, respectiv 250 de mm. Acest lucru permite profesioniștilor să aleagă pânza de ferăstrău potrivită pentru grosimea şi densitatea materialului respectiv şi să monteze izolaţia simplu şi rapid.

Pânzele de ferăstrău sabie „Precision for Fiber Insulation” se potrivesc tipurilor uzuale de ferăstrău sabie datorită sistemului universal de prindere. Bosch oferă în prezent două scule electrice cu fir: GSA 1100 E Professional şi GSA 1300 PCE Professional şi de asemenea două scule electrice cu acumulator: GSA 36 V-LI Professional pentru performanţe înalte şi GSA 10,8 V-LI Professional, un ferăstrău sabie foarte mic şi compact pentru profesionişti. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu