Blog de promovări online

miercuri, august 27, 2014

In aceasta toamna Helen Doron include o noua tehnologie in cursurile de limba engleza pentru copii

Helen Doron
La Centrul Helen Doron 4 din zona Gara de Nord, Sector 1, Bucuresti au inceput inscrierile pentru cursurile de toamna in limba engleza pentru copii cu varsta cuprinsa 6 luni - 18 ani. Cursurile vor incepe cu data de 1 septembrie 2014.

Cursurile de engleza pentru copii se vor desfasura de doua sau de trei ori pe saptamana, in functie de solicitarile parintilor, pe intreaga perioada a anului scolar. Sunt grupe atat destinate incepatorilor cat si celor care au cunostinte de limba engleza sau chiar sunt avansati.

In timpul sedintelor folosim o varietate de activitati interactive pentru a face limba engleza sa fie parte normala a zilei unui copilas. Metoda Helen Doron este exprimata prin joaca, povesti, desene, cantece pentru a veni in sprijinul limbii engleze vorbite, a pronuntiei, a gramaticii si a vocabularului. Astfel invatarea este rapida, distractiva si nu in ultimul rand naturala, la fel ca si limba materna.

Oferta educationala este una generoasa, segmentata atat pe grupe de varsta cat si pe niveluri de pregatire. Daca sunteti parinte, puteti sa asistati impreuna cu copilul dumneavoastra la o LECTIE DEMO GRATUITA la unul din cursurile Helen Doron: Baby`s Best Start, Fun with Flupe, More Fun with Flupe, Jump with Joey, More English for Infants, First English for all children, Paul Ward`s World, Paul Ward ad the Treasure, Play on In English.

Din aceasta toamna, Grupul educational international Helen Doron lanseaza Jump with Joey, cel mai nou program pentru copii intre 6 si 9 ani. Acesta este primul curs de limba engleza interactiv multimedia care integreaza tehnologia realitatii virtuale in materialele sale de studiu. Realitatea virtuala are o dimensiune magica care da viata personajelor desenate in carte, prin animatie si sunet.

“De la 1 septembrie ii asteptam cu drag in centrul nostru pe toti cei care sunt dornici sa invete, sa se joace, sa descopere tainele limbii engleze.
Avem grupe de incepatori, grupe de continuitate pentru cei care ne-au fost alaturi in anul trecut cat si grupe de avansati” declara Liliana Necsoiu, owner Helen Doron Centrul 4 din Bucuresti.

Incepand din aceasta vara, examenele de tip Cambridge se pot echivala cu proba de evaluare a competentelor lingvistice din cadrul examenului de bacalaureat. Helen Doron English 4 Bucuresti este centru de pregatire pentru examene Cambridge prin parteneriatul international dintre Helen Doron English si Cambridge.

Usa Centrului Helen Doron 4 din Bucuresti sta larg deschisa pentru orice parinte care este interesat sa ofere copilului sau o experienta placuta in invatarea limbii engleze de la varste fragede.

Sursa: Helen Doron 4

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu