Blog de promovări online

vineri, septembrie 19, 2014

Vizitatorii castelului Peles si-au descoperit noi pasiuni: bricolajul si reciclatul cu uneltele Dremel si Bosch

Vizitatorii castelului Peles
Începutul lunii septembrie a însemnat pentru turiştii care au vizitat castelul Peleș o ocazie de a-şi descoperi noi pasiuni – bricolajul și reciclatul creativ cu ajutorul sculelor electrice Dremel și Bosch. Astfel, pe durata a două zile, aceștia au putut participa la Atelierele de bricolaj Dremel – în prima zi au învăţat cum pot să-și construiască un castel, iar în a doua zi au avut ocazia de a recicla materiale uzate și de a construi obiecte utile.

Cu ajutorul stației de traforaj Dremel MS20 Moto-Saw, al pistolului de lipit Dremel 930, al aparatului de pirogravură Dremel 2000 - Versatip și al diverselor tehnici de lucru folosite, vizitatorii au bricolat și sub îndrumarea atentă a partenerilor Bosch de la Delta Business DIY. Astfel, noii pasionați de bricolaj au putut să-și construiască propriile castele în miniatură, precum și o mulțime de obiecte folositoare sau decorative – o masă din paleți, baloane din becuri, precum și mini-grădini verticale din PET-uri.

În cele două zile de ateliere au participat aproximativ 70 de persoane din toată țara, precum și din afara României – atât copii, cât și părinți, scopul fiind acela de a încuraja bricolajul în familie. Timp de 5 ore zilnic, vizitatorii muzeului și-au dat frâu liber imaginației și s-au distrat într-un cadru plăcut. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu