Blog de promovări online

sâmbătă, septembrie 20, 2014

Campania "Reduceri de QuickEnd" cu 60% reduceri la telefoane si tablete

QuickMobile
Un "QuickEnd" cu 60% reduceri la telefoane si accesorii de la QuickMobile.
650 de lei reducere la Samsung Galaxy S5 iar tableta Google NEXUS 7 WiFi cu 60% mai ieftina.

QuickMobile da startul unui "QuickEnd" cu reduceri de pana la 60% la telefoane mobile, tablete si cele mai inovative ceasuri. Preturile accesorilor "Anymode-design for Samsung" vor scadea si ele cu 50%. Profita de ofertele de nerefuzat incepand de vineri dimineata si pana duminica seara. Intra pe www.quickmobile.ro si incepe cumparaturile! 

QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori de produse IT&C din Romania reinventeaza conceptul de Black Friday si le aduce pasionatiilor de gadgeturi nu doar o zi de reduceri pe an ci un "QuickEnd". Vor fi trei zile (vineri, sambata si duminica) in care telefoanele Samsung, LG si Apple, tabletele Nexus, ceasurile Gear V700 si accesoriile Samsung vor avea un pret cu pana la 60% mai mic.

Cel mai asteptat telefon al inceputului de an, Samsung Galaxy S5 DualSim va beneficia de o reducere extraordinara de 650 de lei. In acest "QuickEnd" va costa doar 1.999 de lei.

De o reducere substantiala va avea partea si LG G3. Cu un ecran cu o rezolutie de 5,5 inch, o camera de 13 MP si un procesorQualcomm Snapdragon 805 acesta va costa cu 400 de lei mai putin ajungand la un pret de 1.899 de lei in "QuickEnd".

"De Black Friday magazinul online QuickMobile a avut peste 500.000 de vizitatori care s-au bucurat de reduceri. Am avut la momentul de varf al campaniei de reduceri si 10 comenzi pe minut. Vazand cat de cautate sunt unele telefoane si accesorii ne-am decis sa le oferim pasionatilor de gadgeturi posibilitatea de a beneficia de promotii si in alte zile. S-a nascut ideea de "QuickEnd" adica trei zile cu preturi mici la produse foarte cautate" (Tudor Tiboc - CEO QuickMobile).

In "QuickEnd"-ul 19 - 22 septembrie cei care se aflau in cautarea unui smart watch s-ar putea sa fi gasit combinatia perfecta. Quickmobile reduce cu 25% pretul ceasului Samsung Gear V700. Cu o memorie interna de 4GB si un procesor de 800 MHz acesta are o autonomie de pana la 25 de ore. Va fi disponibil la pretul de 399 de lei.

Campania de reduceri "QuickEnd" incepe vineri dimineata si in lantul de magazine QuickMobile din Romania: Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Timisoara, Baia-Mare si Sighetu Marmatiei. Preturile cu pana la 60% mai mici vor fi valabile pana duminica, la ora inchiderii shop-urilor.

QuickMobile: - TRENDSETTER in domeniul Mobile / Telecom. 
Cei peste 2.2 milioane de vizitatori care trec pragul magazinelor QuickMobile in fiecare an, alaturi de cifra de afaceri de 38 de milioane de euro (2013) sunt principalele argumentele prin care ne sunt recunoscute viziunea si eforturile de pana acum.

Portofoliul de afaceri al QuickMobile este completat de o retea de 14 puncte de vanzare in cele mai importante centre comerciale din tara, concepute ca magazine cu acces de 360°, si magazinul online www.QuickMobile.ro care a devenit o rampa de lansare pentru cele mai puternice brand-uri din lume. Portofoliul nostru de produse se poate mandri la ora actuala cu peste 150 de branduri printre care se numara Jean Paul Gaultier, Guess, Kenzo, Moschino, Karl Lagerfeld, Diesel, Mini Cooper, Converse, Accessorize. 

Sursa: The Spirit Team

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu