Blog de promovări online

miercuri, decembrie 17, 2014

Bosch a invitat studentii Universitatii Politehnica la o cafea

Bosch a invitat studentii Universitatii Politehnica la o cafea
Bosch a invitat studenții Facultății de Inginerie Mecanică și Mecatronică din cadrul Universității Politehnica din București, aflați în anul al treilea și al patrulea de studiu, “La o cafea cu Bosch“ – un eveniment dedicat studenților. Scopul întâlnirii, care a avut loc la finalul lunii noiembrie, a fost de a discuta într-un cadru informal despre produsele, activitatea și proiectele companiei Bosch. Cu această ocazie s-a lansat și laboratorul dotat de divizia de Termotehnică Bosch aflat în cadrul universității, unde sunt susținute, de către unul dintre trainerii Bosch, cursuri practice pentru studenții din anul al patrulea. Acest eveniment urmează tradiția începută anul trecut de Bosch, când concernul german a invitat studenți de la Universitatea Babeș-Bolyai și Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca “La o cafea cu Bosch“. 

Pe durata evenimentului, peste 40 de tinerii prezenți au putut afla informații amănunțite despre activitatea și produsele companiei germane, precum și să primească detalii despre proiectele acesteia, reprezentații Bosch răspunzând tuturor întrebărilor venite din partea viitorilor profesioniști în domeniu. Studenții au arătat deschidere și un real interes, fapt care a motivat compania Bosch să continue astfel de proiecte și pe viitor.

Până în prezent, Bosch a demarat deja un ciclu de laboratoare de specialitate pentru studenții din anul al treilea și al patrulea cu specializarea Sisteme și Echipamente Termice. În viitor, toți studenții care se vor remarca prin participare activă și interes față de domeniul termotehnicii vor avea ocazia să fie implicați în diferite programe de asistență tehnică, pe teren și în activități de birou în cadrul diviziei de Termotehnică Bosch. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu