Blog de promovări online

luni, decembrie 15, 2014

Producator roman de uleiuri presate la rece si seminte sanatoase

2E PROD
V-ati intrebat mereu cum sa ajungeti la fel de fel de produse de care auzeati numai in retetele de la televizor? Nu mai este o problema. Un producator roman a luat problema in propriile maini de mai mult timp si acum gasim o gama larga de uleiuri presate la rece si seminte.

De multe ori vedem variate retete de mancaruri la televizor sau de la persoanele venite din alte tari, care folosesc o multime de produse de care nu am auzit sau pe care nu indraznim sa le incercam, pentru ca suntem siguri ca nu am gasi acele produse la noi. Ei bine, mai ganditi-va o data. Avem o multime de variante de produse naturale pe care nu doar ca le gasim la noi ci sunt chiar produse de o companie romaneasca.

2E Prod este un producator autohton de uleiuri presate la rece, uleiuri naturale de masaj si seminte si derivate ale acestora. Sunt variante mult mai sanatoase ale uleiurilor rafinate prin procese tehnice care implica temperaturi ridicate. Mai mult decat atat, este chiar prima companie din Romania care a realizat acest tip de produse si aici ne referim la uleiurile presate la rece intr-o gama foarte larga. Chiar si utilajele sunt concepute si realizate in cadrul companiei. Asa ca totul este autohton, de la inceput pana la sfarsit.

Marca inregistrata de ulei Cardinal a companiei garanteaza produse 100% naturale din floarea soarelui, dovleac, susan, nuca, soia, germeni de grau, in, mac, samburi de struguri, catina sau orice alte seminte oleaginoase. Studiile in domeniul alimentar demonstreaza ca sunt mult mai sanatoase uleiurile presate la rece si ca ar trebuie sa se renunte la uleiurile rafinate. Nu fac deloc bine organismului.

Pe langa aceste uleiuri despre care este foarte bine sa va informati si sa le consumati mai des, 2E Prod mai produce si uleiuri pentru masaj cu marca inregistrata Genoflex care sunt la fel, 100% naturale si contin vitaminele A, D, si E, foarte importante in ingrijirea pielii, insa cu masajul corect pot trata chiar si afectiunile reumatice. Acestea sunt create dintr-un amestec de ulei de germeni de grau, in si susan, toate cu efecte surprinzatoare asupra pielii.

In plus, gama de seminte si derivate este la fel de diversificata. Aici veti gasi seminte de in, de soia, de mustar, de susan, dar si germeni de grau si produse fainoase din soia si susan. Acestea sunt foarte adesea folosite de persoanele care au grija mare de dieta lor, in perioada postului sau ca adaosuri de fibre si vitamine in alimentatia de zi cu zi. Aici, in comparatie cu alte magazine, ele se gasesc la preturi de producator, ceea ce le face fara exceptie mult mai accesibile decat daca ar fi cumparate din comert. Chiar daca doar incepeti sa le folositi cate putin in alimentatie, veti observa imediat efectele benefice ale semintelor.

Iar daca doriti sa le introduceti in propriul magazin, tot aici puteti beneficia de discount-uri pentru ca aveti legatura directa cu producatorul. Alegeti 2E Prod pentru produsele naturale si autohtone. Sustineti producatorii romani!

Sursa: Cosmin Daraban, SilkWeb.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu