Blog de promovări online

vineri, decembrie 19, 2014

La Bosch, povestile de succes nu sunt intamplatoare - ele se construiesc

La Bosch, povestile de succes nu sunt intamplatoare - ele se construiesc
Departamentul de Resurse Umane al companiei Bosch din România anunță lansarea unei noi platforme online de cariere – www.bosch-career.ro. Astfel, Bosch pune la dispoziția actualilor și potențialilor angajați din România un instrument prin care aceștia își pot găsi locul potrivit în cadrul companiei, sprijinind în mod sistematic dezvoltarea profesională a acestora. Noua platformă de cariere Bosch întărește respectul față de promisiunea brandului de a oferi „Tehnică pentru o viață”. 

Sub deviza „Poveștile de succes nu sunt întâmplătoare. Ele se construiesc.” Bosch își clădește o relație pe termen lung cu actualii și potențialii angajați, punând la dispoziția celor interesați programe de dezvoltare pentru fiecare nivel de pregătire profesională: studenți şi absolvenţi (cărora le oferă sprijin și consultanță pe parcursul studiilor prin stagii de practică, dar și prin programe de instruire); specialişti (prin programe de instruire şi dezvoltare profesională) și manageri (pe care îi sprijină continuu prin extinderea sistematică a cunoştinţelor profesionale şi perfecţionarea abilităţilor de lider).


„Creșterea din ultimii ani a numărului angajaților Bosch din România a fost una organică, reflectând în primul rând investițiile pe care compania Bosch le-a făcut în țara noastră prin diviziile de la Cluj și Blaj. Nevoia actuală de personal urmărește recrutarea atât din rândul specialiștilor, cât și al tinerilor absolvenți. Avem deja relații stabile cu o serie de universități, prin care încercăm să asigurăm un parteneriat durabil între mediul academic și cel de afaceri, care să susțină o dezvoltare armonioasă a viitorilor specialiști. De asemenea, Bosch este implicat activ în proiectele “Școala duală”, încurajând revenirea tradiției școlilor de meserii în România”, a declarat Cristina Corello, directorul departamentului de Resurse umane în cadrul Robert Bosch SRL. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu