Blog de promovări online

vineri, februarie 20, 2015

Amenajeaza-ti locuinta in culorile anului 2015!

Tapet Delphinium Colectia Watercolors-ka International
Odata cu venirea noului an, expertii celebrului institut Pantone au hotarat care vor fi tendintele acestui an din punct de vedere cromatic.

Tendintele cromatice ale anului 2015 se definesc prin prezenta unor palete de culori, calde, pastelate si a tonurilor neutre combinate cu nuante puternice si vibrante cu rolul de a inveseli si personaliza incaperea. Contrastul acestor culori aduce nu doar frumusete si eleganta ambientului dar ajuta si la crearea unui stil unic si modern.

Culoarea vedeta a anului, cea care va domina tendintele si va da tonul in decoratiuni la nivel international se numeste Marsala, o combinatie brun-roscat uluitoare si sofisticata. O culoare vibranta care aminteste de frumusetea vinului bun si care are puterea de a transforma incaperea chiar si numai prin mici decoratiuni si accente de culoare. Revigoranta si revitalizanta, Marsala poate fi folosita atat in micile obiecte de decoratiuni cat si in alegerea tapetului, a tesaturilor si a tapiseriilor din incapere.


Pentru un efect spectaculos, o poti combina cu celelalte culori in tendinte, de preferat tonuri neutre si naturale.

ACVAMARIN, culoarea albastra a cerului cu accente de vis. Racoros si relaxant, etericul Acvamarin aduce un aer unic de prospetime si relaxare incaperii. Poate fi folosit la amenajarea peretilor din dormitoare, camere de zi sau poti obtine o baie in stil marin folosind aceasta culoare.

Din aceeasi gama, a culorilor relaxante si pline de prospetime vine si nuanta SCUBA BLUE. O nuanta rece, revigoranta de turcoaz, care transmite parca o clipa de evadare in paradisul unui ocean tropical.

Lucite Green este o nuanta de verde linistitor, o nuanta veche si totusi atat de actuala. Acest verde pal poate fi folosit cu succes nu doar in camere ci si in spatiile de trecere sau holurile de primire. O nuanta versatila care poate fi folosita la alegerea unui model de tapet in tendinte dar si la tesaturi, tapiserii sau obiecte de mobilier.

Din gama culorilor reci, cei de la institutul Pantone au mai ales si Classic Blue. La fel de revigoranta si proaspata ca celelalte tonuri de albastru, aceasta nuanta clasica se va asorta armonios cu nuantele si tonurile neutre ale acestui an.

Din gama culorilor neutre si naturale, la moda in acest an este Toasted Almond. O culoare versatila si autentica ce se va asorta perfect cu nuantele mai tari si culorile mai puternice. Le va tempera si le va darui echilibrul de care acestea au nevoie.

Strawberry Ice este o noua culoare ce va domina anul. Delicata si racoroasa, subtila si fermecatoare, aceasta nuanta va aduce o nota feminina si stilata ambientelor, in special dormitoarelor. Pentru o nota speciala de eleganta, poti folosi modele de tapet in stilul ombre.

In cazul in care esti o persoana dinamica si usor non-comformista atunci poti alege la decorarea casei, Tangerine. O nuanta de portocaliu, energizanta si versatila. Tangerine va aduce nu doar forta interioarelor ci si optimism si veselie. Designerii recomanda si folosirea unor modele de tapet sau tesaturi cu imprimeu in aceasta nuanta. Daca totusi iti doresti un ambient linistit si discret atunci poti opta pentru nuanta Custard. O nuanta linistita de galben pal, stralucitoare si totusi discreta care te va duce cu gandul la o dupa-amiaza tarzie de vara .

Ultima culoare aflata in tendinte este Glacier Gray. O nuanta linistita de gri care armonizeaza si completeaza alte culori puternice. O culoare neutra, naturala si atemporala care le va permite celorlalte culori sa fie in centrul atentiei.

In cazul in care te-ai hotarat deja asupra culorii care iti va infrumuseta locuinta, designerii de la Ka International vin in intimpinarea dorintelor tale, oferindu-ti colectii moderne de tapet, tesaturi si tapiterii care iti vor transforma locuinta intr-un spatiu unic si rafinat.

Sursa: Roxana Negut, Ka-International.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu