Blog de promovări online

marți, februarie 10, 2015

Angajatii Bosch din Bucuresti vor avea propriul lor consilier medical

Angajatii Bosch din Bucuresti
Bosch, în parteneriat cu Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA, lansează pe 10 februarie programul „Consilierul medical” (medical advisor), prin care un doctor din rețeaua REGINA MARIA este special desemnat să consilieze pe probleme medicale angajații Bosch din București. Programul presupune monitorizarea stării generale de sănătate a angajaților, oferirea de informații, sprijin, consiliere și îndrumare pentru soluționarea cazurilor care necesită intervenția unui specialist, interpretarea analizelor de laborator și educarea angajaților în ceea ce privește medicina profilactică.

Doctorul Bianca Gherghescu, medicul desemnat de Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA să devină consilierul angajaților Bosch din București, va avea lunar o zi în care va veni la sediul Bosch și se va întâlni individual cu angajații Bosch care doresc să se consulte cu ea, putând fi oricând contactată și telefonic sau prin email de aceștia. Doctorul Bianca Gherghescu este medic specialist în medicina de familie și medicina generală, cu o experiență de 20 de ani în sistemul medical românesc, însumând 6 ani de colaborare cu rețeaua de clinici REGINA MARIA.

“Intenția noastră este de a aduce medicul la noi, de a oferi angajaților posibilitatea de a fi îndrumați de către o persoană specializată în ceea ce privește medicina profilactică, de a se lăsa sfătuiți privind deciziile medicale sau poate doar de a schimba câteva opinii cu un specialist care are abilitatea de a da sfaturi și care are totodată acces la istoricul lor medical. Și toate astea direct la sediul Bosch. Credem cu tărie că prevenția și profilaxia sunt măsuri pe care angajatorii sunt obligați să le promoveze. Pentru Bosch, parteneriatul cu rețeaua REGINA MARIA reprezintă o oportunitate de a promova aceste măsuri și de a educa angajații în acest sens. Angajatorul își dorește angajați eficienți și cu putere de muncă. Sănătatea este unul din elementele care contribuie la menținerea capacității de muncă. Proiectul vine doar să completeze soluțiile pe care le punem deja la dispoziția angajaților Bosch pentru a le asigura sănătatea”, a declarat Cristina Corello, manager în cadrul departamentului de Resurse umane, Robert Bosch SRL.

Parteneriatul dintre Bosch și Reţeaua privată de sănătate REGINA MARIA a început în anul 2012, iar colaborarea dintre cele două companii s-a extins de la an la an. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu