Blog de promovări online

vineri, februarie 13, 2015

LITERAlmente te iubesc! Litera te provoaca sa iti declari dragostea inspirandu-te din carti

LITERAlmente te iubesc!
Începând cu Valentine’s Day și încheind cu Dragobetele, Editura Litera ține deschisă sesiunea de declarații de dragoste inspirate din cărți. În cadrul campaniei LITERALmente te iubesc!, toți îndrăgostiții sunt provocați să îmbine cât mai emoționant, trăsnit sau neașteptat sentimentele față de perechea lor și cartea preferată de la Litera.

Ură, prietenie, dragoste, căsătorie – pe toate aș vrea să le trăiesc cu tine!” sau „Tu îmi dai prea multă fericire!” sunt doar câteva exemple despre cum ar putea suna declarațiile de dragoste inspirate din cărți.

Participanții la campanie vor posta declarațiile pe paginile personale de Facebook, etichetând Editura Litera. O sută dintre ei vor primi premii în cărți!

O altă componentă a campaniei LITERALmente te iubesc! o reprezintă oferirea de cărți cadou, alături de o scrisoare de dragoste celebră, cuplurilor care călătoresc cu Meridian Taxi în ziua de 14 februarie.

În plus, cuplurile care aleg ziua de 14 februarie pentru a-și îmbogăți biblioteca cu titluri din librăriile Litera din toată țara vor primi și o scrisoare de dragoste celebră: de la Jean-Paul Sartre către Simone de Beauvoir, de la Honoré de Balzac către contesa Ewelina Haska sau de la Napoleon Bonaparte către Joséphine de Beauharnais.

Pentru detalii legate de campania LITERALmente te iubesc! vă invităm să urmăriți pagina de Facebook Editura Litera și litera.ro. 

Sursa: Mihaela Voda, PR Coordinator Editura Litera

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu