Blog de promovări online

luni, august 17, 2015

Sprancene BrowSym Men

Sprancene BrowSym Men
Dragă cititorule,
Dacă te-ai întrebat cum preferă femeile sprâncenele bărbaţilor, aici vei găsi răspuns.

Voi lămuri unele aspecte esenţiale ale pensatului pentru bărbaţi, iar dacă doreşti, ai la dispoziţie un formular să pui întrebări.

Pentru femeile care citesc aceste informaţii, va rog să va exprimaţi părerea sinceră în comentariile de la sfârşit. Bărbaţii vor să ştie „pe bune”.

Sunt Irina Gardea, creatoarea tehnicii BrowSym ® Men şi am fost rugată să descriu această tehnică în 15 rânduri.

Aş putea scrie o carte, în schimb, îţi voi spune varianta prescurtată.

Din nou, un mesaj pentru doamne:

Iubiţii sau soţii voştri pot fi mult mai atractivi, încrezători şi şarmanţi cînd au sprâncenele aranjate cu tehnică BrowSym Men. Cum este posibil? Aş vrea să pot descrie în cuvinte, dar vorba aceea: “You have to see it to belive it”.

Dacă eşti un bărbat care citeşte aceste rânduri, sper să nu greşesc prea tare când spun că te poţi regăsi în una din ipostazele următoare:
1. ai mai experimentat pensatul sprâncenelor şi eşti deschis la ce mai există în domeniul acesta;
2. nu te-ai mai pensat niciodată, ai vrea că sprâncenele tale să arate mai bine,dar te îngrozeşte gândul că ai putea arată că alţi tipi pe care i-ai mai văzut pensaţi;
3. nu te-ai pensat niciodată şi ai ajuns aici din pură “întâmplare” sau împins de la spate de iubita. Consideri că a-ţi aranja sprâncenele intră în apanajul femeilor şi un bărbat adevărat nu ar apela niciodată la astfel de servicii.

1. Dacă atitudinea pe care o ai faţă de sprâncene se poate regăsi în prima ipostază, permite-mi să te felicit pentru atenţia pe care o acorzi aspectului tău. Să-ţi aranjezi sprâncenele e unul din acele lucruri pe care ai decis să le faci pentru ţine şi sunt convinsă că eşti mulţumit de decizia luată.

Întrebarea este: Femeilor le place?

A două întrebare: Îţi pasă?

Dacă îţi pasă, verifică dacă nu cumva sunt pensate excesiv.

Cu cât sunt liniile mai clare şi mai drepte, cu atât sunt mai feminine. Probabil nu ai ştiut cum altfel să le faci să arate mai aranjate.

Cu cât sprâncenele sunt mai arcuite şi mai bine curăţate, cu atât contrastează mai mult cu celelalte trăsături masculine şi crează o dizarmonie.

Oare femeilor le place? Unora, probabil. Poate nu îşi dau seama cum se poate altfel.

Ce cred majoritatea însă?

Probabil nu ţi-au spus-o niciodată în faţă, însă eu le-am întrebat.

Răspunsul? „Oribil! Ţi se face rău.”

„Îi mai vezi pe unii în metrou...sunt prea pensaţi.”

„Tineretul asta...aşa se poartă acum, dar nu-mi place deloc. Se iau unul după altul. Urat.”

Odată mi-a spus o femeie că îi vine să vomite. Ce e drept, vorbea despre un chelner pensat, cu sprâncenele bine curăţate şi arcuite. Fiind la masă, această era reacţia ei fiziologică la „Ţi se face rău”.

Ce e de făcut acum?

În primul rând, vezi dacă vrei să schimbi ceva. Chiar dacă ai sprâncenele arcuite şi bine curăţate poate tu consideri că arăţi foarte bine aşa.

Este decizia ta personală. Oricum, cu toate că sprâncenele au un rol covărşitor în felul în care arată un bărbat, femeile pot fi atrase de alte caracteristici fizice şi emoţionale, intelectuale.

Dacă îţi doreşti să fii mai atractiv, cu un look îngrijit şi eşti deschis către ideea că acest lucru se poate obţine fără să pensezi excesiv sprâncenele, citeşte mai departe.

Cum poate BrowSym Men să îţi folosească?

În primul rînd, este special creat pentru bărbaţi. Ce înseamnă asta?

Sprâncenele tale vor fi masculine ,dar aranjate. Efect discret şi spectaculos în acelaşi timp. Spectaculos pentru ţine că realizezi cât s-a îmbunătăţit imaginea, şi discret pentru ceilalţi care văd noul look dar nu îşi dau seama că schimbarea s-a făcut la sprâncene.

Cu ce este diferit BrowSym Men faţă de Pensatul din salon (sau de acasă)?

Probabil te-ai documentat şi pe internet, ai văzut cam cum trebuie dată formă sprâncenei.

Dar ce nu ţi s-a spus este că acele măsurători sînt pentru femei, nu pentru bărbaţi.

Din păcate, pînă acum de multe ori s-a aplicat şi la bărbaţi aceeaşi tehnică, fără să se ţină cont că trăsăturile sunt diferite faţă de cele ale femeilor.

Sprâncenele arcuite şi subţiri sunt feminine şi de multe ori atrag atenţia nedorit întrucât intră în contradicţie cu celalte trăsături masculine.

Pentru bărbaţi nu merge “să mai deschidem privirea”, „să luminăm”nu ştiu ce…cum am mai auzit.

Repet: sprâncenele ridicate, aşadar pensate mai mult dedesub, chiar dacă nu prea arcuite sunt potrivite femeilor . Mai ales dacă sunt perfect conturate, în linii drepte.Sunt menite să creeze o imagine mai docilă şi supusă, atît de atractivă pentru majoritatea bărbaţilor.

Sprîncenele masculine sunt dominante, groase,uşor descendente, proeminente şi mai apropiate de ochi.

Cum reuşeşti să arate şi îngrijite? Şi cu un efect vizibil dar natural? Este o artă.

Cel mai important ingredient este Simetria.

2. Dacă te regăseşti mai degrabă în a două ipostază, te afli în locul potrivit. Aici poţi găsi soluţia optimă pentru look-ul tău.

Femeilor nu le plac bărbaţii supra-pensaţi, dar nici pe cei cu monospranceana, fire din sprânceană unindu-se cu cele din cap, par ieşind din urechi şi din nas.


Ce e drept, mai bine le laşi aşa decât să te duci la un salon şi să le pensezi arcuit, să sfârşeşti cu nişte linii perfecte.

Există o altă varianta. Am creat această tehnică de design sprâncene special pentru bărbaţii care doresc să fie mai aranjaţi dar masculini în acelaşi timp.

Mai mult decît atît, cei din jurul tău nici nu vor observă că ţi-ai făcut ceva la ele, în schimb vor vedea că arăţi mai bine dar nu îşi vor da seama de la ce. 


Mi-au povestit clienţi cărora le-am făcut designul, le-am vopsit sprîncenele şi genele şi ceilalţi tot nu au putut ghici de unde vine schimbarea.

E chiar plăcerea lor să se amuze puţin şi să se comporte că şi cum nu ar fi nimic modificat. După ce prietenii elimina toate celelalte variante (“Te-ai tuns!”, “Ai mai slăbit?”,”Cămaşă?”), se vor da bătuţi; iar apoi le vei spune triumfal că ţi-ai aranjat sprâncenele.

Vei avea sprâncenele pensate fără să se vadă că eşti pensat. Le vei avea vopsite fără să se vadă că sunt vopsite. De fapt, termenele de “pensat” şi “vopsit” sunt improprii pentru că BrowSym Men înseamnă mult mai mult decît atît.

Vei înţelege despre ce vorbesc abia după ce experimentezi. Cel puţin aşa s-a întîmplat cu ceilalţi clienţi. ” Aha! Acum am înţeles ce ziceai tu – să te pensezi fără să fii pensat.”

Cum spuneam, „ingredientul cheie” care permite un aspect natural şi masculin este Simetria.

O întreagă teorie despre asta, dar pe scurt: cu cît mai simetrici, cu atît suntem mai atractivi.

E un semnal inconştient care se transmite şi evaluăm atractivitatea persoanei din faţă noastră încă din primele momente.

Cu cît ne dezvoltăm mai armonios, cu atît suntem mai simetrici. E un mesaj foarte puternic care transmite informaţia de potenţial genetic deosebit de bun şi rîvnit în acelaşi timp de cele care îşi caută un partener.

Putem păcăli puţin natură şi să creăm o simetrie mai mare pentru chipul nostru. 


Pentru bărbaţi, doar dacă sprîncenele sunt mai simetrice, păstrîndu-şi formă şi grosimea deja devin cu mult mai atrăgătoare. Şi pentru că acestea încadrează faţă, la rîndul ei va părea mai simetrică.

Cum spuneam mai sus, nu este un “pensat”, pentru că nu se rezumă la îndepărtarea “firelor care au crescut”; nici nu încearcă să le dea o formă, în sensul de “arcuire sau deschiderea ochiului, lumînarea privirii”.

Este un design de sprâncene complex care ţine seama de multe variabile ale trăsăturilor şi are multe criterii după care stabileşte aspectul final, inclusiv dominantă cerebrală şi influenţă asupra expresivităţii.

Te invit să vezi nişte fotografii înainte şi după, să îţi faci o idee în legătură cu efectul tehnicii. Spun să îţi faci o idee pentru că doar experimentînd întregul proces vei înţelege cu adevărat ce înseamnă şi cum te poţi folosi de sprâncene pentru a obţine ce îţi doreşti.

De exemplu, femeile preferă cînd bărbaţii cu trăsături masculine, cînd pe cei cu trăsături mai feminine, în funcţie de dinamică hormonala.

Când pe tipul bestial cu pătrăţele, cînd pe cel incredibil de atent şi tandru. Ideal este să obţii un echilibru.În ambele cazuri, simetria joacă un rol important şi creşte atractivitatea, expresia este mai armonioasă.

În plus, femeilor în general le plac bărbaţii aranjaţi, dar sunt deranjate de imaginea unor sprîncene pensate excesiv, mai ales arcuite. Le place aspectul natural, astfel încît nici să nu se observe.

3. Dacă tu, cel din categoria a treia ai rezistat pînă aici, mă bucur şi sper să găseşti informaţii folositoare. Dacă te vei hotărî să faci acest pas vreodată sau nu, te priveşte.


Rolul meu aici e doar de a informa,de a-ţi aduce la cunoştinţă modalităţi prin care poţi obţine anumite beneficii despre care nici nu te-ai gândit că au legătură cu sprâncenele.


Aşa cum ai văzut mai sus, nici nu se va cunoaşte că ţi-ai făcut ceva la sprâncene, în schimb noul look va fi apreciat de multe persoane.

Fie că îţi va folosi la serviciu pentru un aspect mai profesional, vei fi mai şarmant pentru clientele din ce în ce mai deschise la a face afaceri cu ţine, fie că vei atrage atenţia mai multor domnişoare în viaţă privată şi îţi vei face prietenii invidioşi.


Dacă iubita ţi-a recomandat să încerci această tehnică un sfat bun e să-i faci această favoare.

Dacă te consideri un bărbat serios care îşi doreşte o relaţie stabilă şi nu vrei că o mulţime de femei frumoase să te găsească irezistibil, soluţia e simplă. 


Da, e adevărat că femeile preferă bărbaţii cît mai masculini, sexy care le trezesc instincte nebănuite şi apoi un bărbat cu trăsături mai feminine să le ajute cu creşterea copiilor; dar le poţi armoniza pe amândouă.

Poţi avea sprâncene BrowSym pentru impact maxim şi dacă îţi doreşti să fii mai tandru şi atent, e suficient să zâmbeşti şi să te comporţi că atare.

Sprâncenele te ajută, nu îţi bat în cuie mesajele pe care le transmiţi. Poţi fi oricât de macho sau tandru vrei. Şi femeile au nevoie de amândouă.

Da, nu am reuşit în 15 rânduri; dar măcar sper că a fost uşor de citit.

Sursa: Irina Gardea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu