Blog de promovări online

vineri, august 21, 2015

BrowSym Men

BrowSym Men
În cele ce urmează, îţi vom dezvălui câteva din secretele tehnicii care va domina viitorul esteticii masculine - BrowSym® Men by Irina Gârdea.

Greşeli frecvente în pensatul pentru bărbaţi:

1. Tehnica nu este adaptată pentru clientela masculină, cosmeticienele pensează sprâncenele bărbaţilor la fel că şi pe cele ale femeilor, ”curţâându-le” de orice urmă de masculinitate.

Rezultatul: se obţine efectul invers. În loc de un aspect mai aranjat şi dezirabil, figura bărbaţilor devine feminizată, iar femeile sunt puternic deranjate de acest aspect. Alţi bărbaţi observă imaginea sprâncenelor subţiate şi arcuite şi se feresc să se penseze vreodată tocmai pentru că îşi dau seama de efectul neplăcut. Cu cât celelalte trăsături sunt mai masculine, cu atât vor fi mai deranjante sprâncenele arcuite.

BrowSym Men este un design de sprâncene special creat pentru bărbaţi, astfel încât să accentueze trăsăturile masculine şi să crească atractivitatea.

Sprâncenele sunt groase, proeminente, dar aranjate în acelaşi timp. Sunt masculine şi ferme fără să fie agresive.

Firele sunt îndepărtate cu grijă astfel încât la sfârşit sprâncenele sunt aranjate, atractive şi mai ales alţii nu-şi dau seama că s-au făcut modificări la acest nivel. Tehnica este atât de nouă şi diferită încât ceilalţi nu pot face asocierea cu sprâncenele pensate. Oricât de schimbată ar fi imaginea, prietenii şi colegii lui nu pot să îşi imagineze că sprâncenele ar fi pensate. Arată cu totul altfel faţă de cum credeau.

Acest efect spectaculos (dar insesizabil în acelaşi timp; cu cât mai puţin vizibil, cu atât mai spectaculos) este posibil datorită aplicării principiului simetriei.

Cu cât suntem mai simetrici, cu atât suntem mai atractivi. Este un mesaj subconştient care transmite că avem un potenţial genetic foarte bun şi deci foarte căutat de persoanele de sex opus. Sprâncenele simetrice sunt mult mai armonioase şi atractive, iar pentru că încadrează faţa, toate trăsăturile par mai simetrice.

Toţi avem un anumit grad de asimetrie determinat de dominanţa cerebrală. O emisferă a creierului este mai dezvoltată, suntem dreptaci sau stângaci. Mai mult, chiar o jumătate a corpului este mai mare.

De exemplu, dacă emisfera stângă este dominant, atunci jumătatea stângă a feţei este mai mare şi dreapta a corpului este mai mare. Logic, sprânceana stângă este mai sus, mai lungă, mai groasă şi pare mai închisă la culoare din cauza că firele sunt la rândul lor mai groase. Dacă sprâncenele sunt simetrizate arată cu mult mai bine şi sporesc atractivitatea întregii fete şi mai ales a expresiei.

2. Sprâncenele sunt pensate prea mult în mijloc
Sprâncenele masculine trebuie să fie mult mai apropiate decât cele ale femeilor. E necesară îndepărtarea firelor din această zona, însă nu excesiv.

BrowSym Men păstrează echilibrul dintre sprâncene aranjate, expresie armonioasă şi trăsături masculine. Măsurătorile sunt precise şi ţin seama de celelalte trăsături şi dominanţa cerebrală.

3. Sprâncenele sunt “curăţate” de “firele rebele”
Această este una din cele mai mari greşeli din estetică masculină. Se poate ajunge până la arcuirea sprâncenelor şi mai ales crearea acelor forme, ale liniilor bine delimitate, atât de apreciate de femei – dar nu pefetele bărbaţilor!

Sprâncenele masculine sunt cât mai apropiate de ochi, lungi şi uşor descendente. Sunt proeminente şi neapărat cu fire rebele , foarte attractive şi masculine. Provocarea este să ai sprâncenele aranjate şi cu fire rebele,”necurăţate”, în acelaşi timp.

Acesta problema dificilă este rezolvată cu succes de noua tehnică special creată pentru bărbaţi, înlăturând multe fire dar păstrându-le pe cele care se smulg de obicei. E ceva ce nu se poate explica prea bine în cuvinte. Trebuie să vezi ca să crezi.

4. Sprâncenele sunt tunse excesiv
Scurtarea firelor prea lungi este recomandată în cazul bărbaţilor şi mulţi sunt conştienţi de acest aspect. Ce însă este mai puţin cunoscut e că sprâncenele nu trebuie să arate că şi cum ar fi tunse, în sensul că este mai bine că această procedura să fie cât mai discretă, nu evidentă.

Designul de sprâncene BrowSym Men tunde firele prea lungi, dar le şi sculptează în acelaşi timp. Rezultatul este natural şi se folosesc tehnici speciale pentru a face această procedură cât mai discretă.

5. Mulţi bărbaţi evită pensarea sprâncenelor
Acesta este de fapt un lucru bun, dacă se evita pensatul clasic. Decât să te duci la cosmetică şi să te trezeşti cu linii şi forme, mai bine le laşi aşa cum sunt. Decât să o rogi pe prietenă ta să le “cureţe” “puţin” mai bine le laşi stufoase.

Numai că există şi alte alternative pe lângă pensatul clasic şi ar fi bine să te informezi pentru a afla dacă ţi-ar folosi sprâncene aranjate, dar masculine şi atractive în acelaşi timp.

Clienţii care au încercat BrowSym Men sunt surprinşi de schimbarea aspectului, a expresiei şi mai ales a atitudinii pe care o câştigă în urma aplicării acestei tehnici. Privirea este mai intensă, încrederea mai mare şi misterul creşte. Prietenii privesc, admiră, dar nu îşi pot da seama de unde vine schimbarea.

Această tehnică nu este un pensat, este o transformare prin echilibru. O armonizare atât a trăsăturilor, cât şi una la nivel interior. Tehnica este însoţită de masaje relaxante, aromoterapie şi muzică plăcută pentru înlăturarea tensiunilor şi limpezirea minţii.

O mică schimbare, cum ar fi sprâncenele, determină schimbări surprinzătoare şi la alte nivele. Armonizarea unei părţi din noi, oricât de mică şi de obicei ignorată va influenţa şi armonizarea altor aspecte ale noastre.

Sursa: Irina Gardea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu