Blog de promovări online

miercuri, septembrie 09, 2015

La Fantana lanseaza Green, brand-ul propriu de cafea si produse complementare

La Fantana lanseaza Green
Grupul La Fântâna, lider pe piaţa soluţiilor de vânzare şi livrare a apei din România şi Serbia în segmentele dozatoarelor cu apă îmbuteliată (BWC) şi purificatoarelor (POU) şi cel mai important distribuitor de cafea pentru birouri (OCS) din România, a lansat primele două produse ale brand-ului propriu „Green”.

Grupul La Fântâna, lider pe piaţa soluţiilor de vânzare şi livrare a apei din România şi Serbia în segmentele dozatoarelor cu apă îmbuteliată (BWC) şi purificatoarelor (POU) şi cel mai important distribuitor de cafea pentru birouri (OCS) din România, a lansat primele două produse ale brand-ului propriu „Green”. Grupul La Fântâna a început distribuția pentru „Green – Cafea boabe pentru espresso”, disponibil exclusiv în Serbia, precum și pentru „Green – Lapte special pentru cafea”, accesibil în Romania și Serbia. Produsele se adresează în principal segmentului de clienți corporativi (B2B) ai grupului de pe cele două piețe.

„La Fântâna are o preocupare constantă pentru a asigura noi perspective de creștere pe termen lung prin diversificarea liniilor de business și inovare. Cheia dezvoltării noastre în continuare constă în valorificarea bazei extinse de cliențși a infrastructurii logistice majore din cele două ţări în care grupul La Fântâna operează, avantaje care ne permit utilizarea eficientă a resurselor și multiple posibilități de cross-selling”, a declarat Cristian Amza, CEO și fondator al Grupului La Fântâna.

Lansarea brand-ului propriu „Green” coincide cu debutul serviciilor de aprovizionare cu cafea pentru segmentul de clienţi B2B pe piața din Serbia, la aproximativ un an de la demararea noii linii de business în România, prin preluarea principalului distribuitor al cafelei Lavazza către clienţi HoReCa și B2B din România. Pentru piața din Serbia, noile servicii de aprovizionare cu cafea sunt disponibile exclusiv sub brand-ul propriu „Green”.

Împreună cu sloganul “E în natura ta”, Green este un brand care își propune redobândirea lucrurilor esențiale și simple, de la cele care provin din natură până la cele care fac parte din noi și care ne readuc energia de a ne bucura de viață. „Green – Cafea boabe pentru espresso” reprezintă un amestec de sortimente de cafea de cea mai bună calitate din diverse regiuni ale lumii, care beneficiază de măiestria și expertiza artizanilor italieni în selecția și prăjirea cafelei. „Green – Lapte special pentru cafea” este un produs complementar pentru rețete de cafea cu lapte. Datorită conținutului ridicat de proteine (3,6%), laptele Green permite realizarea spumei dense și fine, adecvate pentru rețete de cafea reușite. De asemenea, acesta poate fi folosit și pentru consumul uzual.

La finalul anului 2014, portofoliul grupului La Fântâna înregistra aproximativ 51.000 de clienți, dintre care 35.000 clienți corporativi (B2B) și aproximativ 16.000 clienți rezidențiali. Baza extinsă de clienţi a grupului La Fântâna permite livrarea serviciilor și produselor către un număr de peste 2 milioane de consumatori, potrivit propriilor estimări. Grupul La Fântâna apreciază că deține cea mai mare rețea de furnizare de servicii integrate de aprovizionare cu apă şi cafea în România și Serbia. Compania își deservește clienții prin intermediul a 28 de sucursale în România și a 6 sucursale în Serbia, fiind capabilă să furnizeze servicii de aprovizionare cu apă şi cafea în orice regiune din cele două țări.

Sursa: Comunicatedepresa.ro 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu