Blog de promovări online

joi, septembrie 03, 2015

Toamna aceasta TVH elibereaza buna dispozitie...cu oameni si productii noi! Din 7 septembrie...

Alin Brancu si Gabriela Marin
Eniko Georgescu s-a alaturat echipei TVH pentru noua emisiune matinala, iar talentati si cunoscuti actori din noul val, dau nastere simpaticelor personaje ale serialul "Secrete Spulberate! Filmele romanesti vor asigura zi de zi programul de prime-time... si totul devine viral cu Robert Robert Emanuel!

Începând cu 7 septembrie, TVH eliberează buna dispoziţie, cu producţii noi care oferă distracţie şi energie! Atât programele din timpul zilei, cât şi cele din prime-time, asigură un conţinut relevant, oferind telespectatorilor o toamnă plină de energie.

O 9 ZI” dă startul zilnic, de luni pana vineri de la ora 9:00. Timp de o oră şi jumatate, Eniko Georgescu va avea alaturi o mulţime de invitaţi de marcă! Distracţia, muzica şi dansul vor fi ingredientele zilnice… condimentate cu informaţii utile aduse de Alexandra Nestea, pentru toţi cei care vor sa aibă o zi reuşită.

Atmosfera plină de energie şi distracţie va fi asigurată de Robert Robert Emanuel la „VIRAL ONLINE”. Nu îl veţi întalnî în rolurile de “Gigi Becali”, “Vadim Tudor” sau “Vanghelie” cu care v-aţi obişnuit de la Serviciul Român de Comedie… ci va aduce pe ecran cele mai amuzante clipuri video realizate de amatori şi devenite viral in mediul online. Zilnic, de luni până vineri de la ora 22:45!

Alin Brancu, cunoscut din serialul “Iubiri Secrete”, Gabriela Marin (Cronica Cârcotaşilor), Alexa Istrate şi Cătălin Stelian (actori ai serialului “Nimeni nu-i perfect”) şi Rucsandra Nelepcu dau naştere simpaticelor personaje ale noului serial “SECRETE SPULBERATE”, care vă vor ţine cu sufletul la gură într-o poveste plină de romantism, intrigă, umor şi neprevăzut!

Din septembrie la TVH începe ofensiva filmelor româneşti. Peste 750 de filme işi vor astepta difuzările seară de seară, şapte zile din şapte!

O premieră o reprezintă însă serile interactive de vineri, când telespectatorii TVH vor avea posibilitatea să voteze şi să vizioneze filmul pe care îl doresc!

Din grila de toamnă nu vor lipsi filmele documentare (producţii Discovery cu drept de difuzare exclusiv pentru România, din care aveţi ocazia să trăiţi povestea celui de-al doilea război mondial din perspectiva rusă), emisiunile săptămânale de folclor produse in regim live in propria sală de spectacole a televiziunii, unde intrarea este liberă pentru un număr de 600 de spectatori, dornici să asiste în direct la emisiune!

Buna dispoziţie este toamna aceasta la TVH!

Despre TVH
La TVH gasiti emisiuni de divertisment, filme romantice și comedie, dar si alte productii interesante. TVH este o televiziune cu acoperire nationala, disponibila in toate retelele de televiziune prin cablu din Romania!

Sursa: Comunicatedepresa.ro  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu