Blog de promovări online

marți, septembrie 22, 2015

Mobilier nou pentru Teatrul National din Bucuresti de la Elvila

Elvila
Compania Elvila a finalizat in acest an un proiect de suflet reprezentat de mobila realizata pe comanda pentru Teatrul National din Bucuresti, un adevarat simbol al culturii din Romania. Coltare, canapele, fotolii, masute de cafea si tabureti vor primi actorii in salile de asteptare ale teatrului din aceasta toamna.

Fabricile Elvila au lucrat cu spor pentru a realiza mobilier de inalta calitate pentru TNB. Mobilierul a fost realizat din materiale de calitate superioara si a fost tapitat in Fabrica Relaxa din Mizil. Comode, rezistente si in stil modern, in ton cu noul design al Teatrului National, obiectele de mobilier creeaza un ambient placut si primitor.

Compania Elvila este unul din principalele branduri din domeniul productiei si comercializarii de mobila din Romania. In showroom-urile Elvila, dar si online unde pot fi comandate cu usurinta, puteti gasi sufragerii, dormitoare, biblioteci, camere pentru copii, bucatarii, grupe de colt, mic mobilier (comode, mese, masute, noptiere, taburete, garderobe, cuiere) sau mobilier tapitat marca Relaxa (canapele, fotolii si saltele).

Specialistii Elvila.ro pot realiza si mobilier la comanda in stil modern sau clasic, din lemn masiv, mdf sau PAL la un raport calitate-pret excelent. In plus, compania acorda reduceri importante si transport gratuit pentru comenzi mari, dar si bonusuri si suprize pentru clientii fideli. Mai multe detalii si oferta completa puteti gasi pe Elvila.ro.

Sursa: Elvila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu