Blog de promovări online

miercuri, ianuarie 04, 2017

Scaune auto pentru copii

Scaun auto Avanti Negru Coletto
Foto: Bekid.ro
Dupa cum bine stim sau ar trebui sa stim, mai ales noi, parintii, din februarie 2015, codul rutier prevede noi reglementari referitoare la transportul copiilor in autovehicule. Dupa ce in septembrie 2014 s-a impus obligativitatea purtarii centurii de siguranta de catre minori si interzicerea transportarii copiilor mai mici de trei ani in vehicule care nu sunt echipate cu sisteme de siguranta, in februarie 2015 s-au mai adaugat noi norme, ce privesc tot transportarea copiilor de pana in trei ani.

Astfel, copiii care au o inaltime de pana in 135 cm pot fi transportati in autovehicule care au sisteme de siguranta numai daca sunt prinsi cu un dispozitiv de fixare in scaun pentru copii. Aceeasi regula se aplica si pentru copiii cu o inaltime de peste 135 cm, dar pentru acestia din urma exista si varianta purtarii centurii de siguranta pentru adulti, reglate astfel incat sa nu treaca peste zona gatului sau a fetei, ori daca sunt fixati sau prinsi cu ajutorul unui dispozitiv de fixare in scaun pentru copii instalat in autovehicul.

Si chiar daca la prima vedere aceste prevederi ale codului rutier par mai mult comerciale, pentru a ne pune sa mai scoatem ceva bani din buzunare, acestea sunt binevenite pentru siguranta copiilor nostri, care nu are pret. Este foarte important sa stim ca ai nostri copii sunt in siguranta in scaune auto pentru copii pe banchetele din spate ale autovehiculelor, bine fixate de acestea. Un motiv in plus sa avem mare grija atunci cand alegem sa cumparam un scaun auto pentru copii.

Mare atentie ca scaunele auto trebuie sa fie si omologate. Acestea se clasifica conform legislatiei europene in vigoare in mai multe categorii:
• grupa 0: nou nascut – 9 luni (sub 10 Kg)
• grupa 0+: nou nascut – 12 luni (sub 13 Kg)
• grupa I: 6 luni – 4 ani (9-18 Kg)
• grupa II: 3 – 8 ani (15-25 kg)
• grupa III: 6 – 12 ani (22-36 Kg) (sursa: Bekid.ro)

Si pentru ca tot veni vorba de Bekid.ro, pe acest magazin online specializat pentru copii se pot gasi o mare diversitate de scaune auto incepand de la 375.00 lei, pentru toate categoriile de varsta si pentru toate greutatile posibile ale copiilor. Un lucru demn de mentionat este ca toate scaunele auto pentru copii de pe Bekid.ro sunt omologate conform legislatiei europene in vigoare. 

Scaunul auto din imaginea de mai sus este un Scaun auto Avanti Negru Coletto, ce este destinat pentru copiii intre 15 si 36 de kilograme, ce au varsta cuprinsa intre si 3 si 11 ani. Instalarea acestuia in masina se face rapid si in conditii de siguranta. Scaunul este dotat cu cotiere, are un design sportiv, este confortabil datorita materialelor speciale utilizate, are spatarul reglabil dupa inaltimea copilului, are tapiteria moale si placuta la atingere, tapiterie ce este detasabila si usor de spalat.

De asemenea, scaunul auto Avanti Negru Coletto beneficiaza de un certificat de siguranta ECE R44-04, conform legislatiei europene in vigiare, are o greutate de numai 5,5 kilograme si se poate utiliza pentru grupele 2 (15-25 kg, de la 3 ani) si 3 (22-36 kg, pana la aproximativ 11 ani), garantia acestuia fiind de 24 de luni de la data achizitiei.

Cine acceseaza site-ul Bekid.ro nu poate ramane indiferent la frumoasa poveste a acestui magazin online. Pe scurt, in 2013, 2 parinti intreprinzatori, Iulian si Adriana, au decis sa schimbe ceva in viata lor si a fetitei lor Ada, pentru care isi doreau ce e mai bun, motiv pentru care au infiintat firma ADA ONLINE SRL, dupa numele fetitei lor binenteles. Astfel, Bekid.ro a devenit al doilea copil pentru cei doi parinti, produsele de pe acest magazin avand fiecare cate o poveste de spus si fiind alese de parinti pentru parinti. (sursa: Bekid.ro) 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu