Blog de promovări online

sâmbătă, septembrie 08, 2012

O nunta de vis!

Rochie de mireasa Selena
Foto: www.casaanke.ro
Iubirea este un sentiment unic, trăit de fiecare dintre noi. Este o trăire pură şi, în accepţia mea, aceasta ar putea fi structurată în funcţie de persoanele cu care intrăm în contact: iubirea adresată celor dragi şi anume: părinţilor, iubirea faţă de fraţi, rude, prieteni, cunoştinţe etc., iubirea faţă de iubitul ce, poate, în viitor, îţi va deveni partener de viaţă şi te va întovărăşi pe drumul vieţii şi de ce nu, iubirea faţă de copiii proprii. Astfel sunt multe sentimente pe care le declanşează şi, în acelaşi timp, iubirea le întreţine. Te simţi bine când eşti iubit (ă), dar şi când împărtăşeşti iubire la rândul tău. Iubirea – ce atinge un moment de vârf şi este consimţită mutual de parteneri – devine un eveniment important în viaţa noastră şi se poate concretiza într-o nuntă. Afirmăm, în acest caz, nu de o nuntă oareşicare, ci de o nuntă de vis, inedită, frumoasă şi de care ne vom aduce aminte, cu mult drag, de-a lungul timpului. Pentru fiecare dintre noi, nunta, în general vorbind, începe să devină de vis în momentul în care toate pregătirile sunt gata, iar invitaţii trec pragul casei, respectiv, al localului unde se celebrează evenimentul.

Din proprie experienţă, actanţii principali ai nunţii, respectiv – mirele şi mireasa – uimesc plăcut invitaţii prin delicateţe, gingaşie, ţinută vestimentară, conduită exemplară, comunicare interpersonală, frumuseţea discursului ţinut în faţa invitaţilor, fineţea, graţia şi exactitatea executării dansului, iar în această circumstanţă un loc de seamă îl ocupă dansul mirilor, atât de aşteptat în cadrul nunţii de vis. Momentul dansului celor doi miri este unul magic, feeric. Aceştia vor să creeze bună dispoziţie invitaţilor, dar şi să surprindă plăcut nuntaşii, prin splendoarea dansului în sine. Ţinuta invitaţilor este adecvată momentului nunţii, iar vestimentaţia mirilor ţine de personalitatea acestora, este aleasă cu grijă şi respectă rigorile evenimentului în sine. La o nuntă de vis cadrul petrecerii şi al trecerii evenimentului se desfăşoară într-un loc intim, special ales de miri, un loc ce-ţi conferă linişte, echilibru, siguranţă şi exprimă cel mai bine ineditul evenimentului. Florile sunt foarte importante la o nuntă de vis, deoarece acestea, indiferent de structura florală, împodobesc atât omul, cât şi locul! Verighetele sunt mărturii ale dragostei incontestabile dintre cei doi şi vor fi purtate de miri cu credinţă şi respect, imediat după sfinţirea acestora în biserică.

Fotograf nunta Bucuresti
Foto: www.efotografnunta.ro
Momentele nunţii pot rămâne memorabile odată cu inscripţionarea acestora de un fotograf sau de un cameraman profesionist. Pozele, albumele de nuntă şi dvd-urile rămân de-a lungul timpului şi constituie amintiri vii ale nunţii ce a fost fizic odată, dar este mental prezentă ori de câte ori ne dorim acest lucru.   

Cu această ocazie, vă recomand un fotograf nunta Bucuresti şi un magazin online cu rochii de mireasa.

Din punctul meu de vedere, o nuntă de vis constă în exprimarea bucuriei evenimentului şi în desfăşurarea lui în conformitate cu standardele şi exigenţele fiecăruia dintre noi. O nuntă de vis este creaţia individuală a actanţilor, derivă din satisfacţia treptată a realizării lucrurilor, din tenacitatea şi perseverenţa faptelor în deplinătatea acestora.     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu