Blog de promovări online

joi, iulie 12, 2012

Divizia de Scule electrice Bosch a organizat clientilor sai cel mai mare eveniment din istoria Bosch in Romania

Concert Voltaj
Anul 2012 a adus o apropiere şi mai mare a Diviziei de Scule electrice Bosch de clienţii săi din România. Concernul german şi-a obişnuit deja clienţii din ţară cu acţiuni interactive, precum cursuri sau demonstraţii de meşterit organizate direct în lanţurile magazinelor de bricolaj partenere Bosch. Anul acesta, Bosch a urmărit să se apropie şi mai mult de clienţii săi, organizând cel mai mare eveniment dedicat acestora. În cadrul evenimentului, peste 500 de pasionaţi de bricolaj şi de scule electrice Bosch au putut să petreacă împreună momente plăcute, dar şi să folosească sculele Bosch cu o altă întrebuinţare decât cea pentru care au fost create.

Pe 1 iulie 2012, clienţii Bosch s-au putut bucura împreună de clipe plăcute, într-un cadru relaxant. Bosch a organizat o petrecere exclusivistă care a avut loc pe Stadionul de Atletism „Lia Manoliu” din Bucureşti. În cadrul evenimentului s-a desfăşurat un mini-campionat de fotbal, în care jucătorii au marcat cât mai multe goluri cu ajutorul maşinilor de curăţat cu înaltă presiune Aquatak de la Bosch. Participanţii şi-au exersat priceperea în a mânui jetul cu apă astfel încât mingile să intre cât mai rapid în porţile din suprafaţa de joc. Cei mai buni „fotbalişti” au plecat acasă cu o geantă sport oferită ca premiu. În plus, petrecerea a fost animată şi de un concert Voltaj şi de un spectacol cu majorete, evenimentul culminând cu vizionarea finalei Euro 2012.

Sursa: Bosch Romania

2 comentarii:

  1. Firma Bosch are produse foarte bune si foarte rezistente :) In general urmaresc s iau ce imi trebuie doar de la ei :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr'adevar cam de fiecare data cand cumpar un produs de genu, prefer sa el achizitionez de la firma Bosch :)

    RăspundețiȘtergere