Blog de promovări online

vineri, aprilie 19, 2013

Sandale pentru sufletul meu

ZorileStore.ro
Personal, cred că fiecare dintre noi avem un anotimp preferat, cu care ne identificăm vizibil. Un anotimp care să ne placă din punctul de vedere al alimentaţiei consumate, al frigului sau al căldurii, al vestimentaţiei, al încălţămintei întrebuinţate, cu alte cuvinte, un anotimp al nostru.   

Din punctul meu de vedere, iubesc vara! Este anotimpul, dintre cele patru ale anului, în care organismul debordează atât de energie fizică, cât şi de cea psihică. În plus, când vine vara, avem posibilitatea să mergem în concediu la mare sau la munte, în funcţie de preferinţele fiecăruia dintre noi, să ne relaxăm temeinic odată cu timpul liber de care dispunem, să facem călătorii de plăcere sau iniţiatice, să purtăm hainele uşoare de vară şi o încălţăminte adecvată sesonului.

Chiar ne putem simţi bine dacă alegem vestimentaţia potrivită şi, de asemenea, o încălţăminte lejeră, uşoară, fără tocuri, cu talpă plată, comodă, în care să ne simţim bine, iar piciorul să poată fi relaxat.

De aceea, am căutat online, o pereche de sandale adecvate anotimpului de vară, uşoare, comode, fără a fi prea stilizate. Şi, cum mi-am mai comandat o pereche de astfel de sandale şi am fost extrem de mulţumită de achiziţia întreprinsă, m-am decis să apelez la acelaşi site www.zorilestore.ro, de unde să-mi pot alege o pereche de sandale în conformitate cu dorinţele mele, şi, în acelaşi timp, să fiu şi încântată de acestea.

Sandale GRENDHA pentru femei TOPAZIO FEM
Astfel, perechea de încălţăminte aleasă de mine se numeşte sandale Grendha pentru femei Topazio Fem. Sandalele au culoarea albă, talpa plată, comodă, din cauciuc şi sunt foarte uşoare la purtat.

Cele două pietre, pe care sandalele le au proiectate în partea centrală, dau o notă deosebită acestora. Partea superioară a sandalelor este împletită şi este confecţionată din material sintetic, asigurând comoditate şi rezintenţă la purtat, iar talpa exterioară, formată din cauciuc, îţi oferă echilibrul şi siguranţa mişcării.

Cred şi îmi susţin părerea că perechea de sandale aleasă de mine mă reprezintă, iar eu mă identific purtându-le.

Astfel, vara mea va fi mult mai frumoasă!    

Un comentariu:

  1. Acum vreo 2 saptamani am comandat si eu ceva de la ei si sandalele mi-au venit gratuit. E oferta cu curatenie de primavara din ce stiu, cred c-o sa mai dau o comanda sa-si ia sotul o pereche de papuci.

    RăspundețiȘtergere