Blog de promovări online

joi, iunie 13, 2013

Uleiuri presate la rece benefice pentru sanatatea intregii familii. Ce noutati aducem in 2013

Uleiuri Cardinal
Cele mai recente informatii despre uleiuri presate la rece extravirgine, cele mai noi stiri despre calitatea uleiurilor, imagini, retete, informatii medicale despre efectele utilizarii in alimentatie a uleiurilor presate la rece, puteti citi zilnic pe pagina noastra de facebook https://www.facebook.com/UleiuriPresateLaReceCardinal.

Prin aceasta interfata ne puteti transmite sugestiile dvs si puteti participa la concursurile noastre cu premii. Va asteptam sa vizionati imaginile si sa cititi informatiile pe care reprezentantii firmei, dar si consumatorii si sustinatorii produselor noastre le posteaza pe aceasta pagina.Fiecare like primit pe aceasta pagina de facebook reprezinta pentru noi un gand bun de la cei pe care de 18 ani ii ajutam atat in alcatuirea unei alimentatii sanatoase cat si in eforturile lor pentru redobandirea sanatatii.

Uleiurile presate la rece extravirgine Cardinal, cunoscute consumatorilor din Romania inca din 1995 ca produse alimentare de o calitate exceptionala, cu importante efecte benefice asupra sanatatii organismului uman, au fost lansate pe piata in 2013 cu o noua infatisare: imbuteliate in ambalaje din sticla bruna, de 100ml, 250ml, 500ml si 750ml.

Uleiurile de in, de nuca, susan, germeni de grau si de dovleac, au cunoscut cea mai inalta rata a vanzarilor de pana acum, datorita acestor noi tipuri de ambalaje.Sticla pastreaza si mai bine calitatile naturale ale uleiurilor, sporind eficacitatea lor in mentinerea sanatatii, precum si in tratarea unor afectiuni, unele chiar dintre cele mai grave, cum sunt cancerul, afectiunile hepatice, gastrice sau vasculare.

Uleiul presat la rece din floarea soarelui Cardinal, produsul cel mai cautat de consumatori, utilizat in bucatariile a tot mai multor romani, se comercializeaza inca atat in pet-urile transparente cu sectiunea patrata, pe care le cunoasteti cu totii de mai multi ani, cat si in sticle brune, de 500ml si respectiv 750 ml.

In ideea de imbunatatire continua a calitatii uleiurilor Cardinal, in acest an am implementat un sistem logistic care face ca etapele de productie de la lansarea in fabricatie si pana la livrarea produselor sa fie parcurse intr-un timp extrem de scurt, astfel incat uleiurile pot ajunge foarte proaspete pe masa consumatorului direct  la numai cateva zile de la fabricare.

Desi pe piata romaneasca au mai aparut in ultimii ani numerosi alti producatori si importatori de uleiuri presate la rece, clientii nostri ne marturisesc ca raman mereu fideli produselor Cardinal, pentru ca nu au gasit inca alte produse care sa egaleze calitatile speciale ale uleiurilor presate la rece Cardinal ca alimente, dar si ca adjuvante in tratarea unor afectiuni cum sunt: giardioza, hipertensiunea arteriala, colesterolemia, litiaza biliara, adenomul de prostata, ateroscleroza, osteoporoza si chiar unele forme de cancer.

Toate aceste noutati, dar si alte informatii despre produsele noastre si despre alte activitati pe care le vom intreprinde pe viitor, le gasiti zilnic postate pe pagina noastra de facebook: https://www.facebook.com/UleiuriPresateLaReceCardinal.

Va invitam sa ne vizitati zilnic pe aceasta interfata, sa participati la concursurile noastre cu premii, sa distribuiti  postarile noastre catre prietenii dvs. sau sa apreciati cu like postarile care vi se par interesante.

Sursa: www.2e-prod.ro 

2 comentarii:

  1. Nu stiam ca se gaseste si online o astfel de gama de uleiuri. Ati comandat de la ei de pe site? Cum decurge livrarea?

    RăspundețiȘtergere