Blog de promovări online

miercuri, noiembrie 20, 2013

BLACK FRIDAY IN CASASIBUCATARIA.RO

Black Friday
In perioada 21.noiembrie.2013 ora 00:00 – 29.noiembrie.2013 ora 23:59, magazinul onlinewww.casasibucataria.ro isi deschide portile pentru “Black Friday” cu reduceri de pana la 70% pentru chiuvete, electrocasnice incorporabile.

De Black Friday, www.casasibucataria.ro, primul magazin online nisat pe segmentul de chiuvete si electrocasnice incorporabile de bucatarie, iti ofera peste 130 de produse dintr-o gama variata de categorii ce cuprind chiuvete, hote, cuptoare, plite, combine frigorifice, masini de spalat vase, baterii de bucatarie si de baie si accesorii.

Aceasta este prima campanie de Black Friday pentru www.casasibucataria.ro - cu discounturi ce vor ajunge pana la 70%.


“Una dintre grijile consumatorului din Romania este conformitatea produsului care i se livreaza cu ceea ce se asteapta sa primeasca dupa ce a comandat pe magazinul online. Casasibucataria.ro face tot posibilul sa nu existe nicio discrepanta intre poza si produs. Totusi, daca cineva nu este multumit de aspectul unui produs, il poate returna fara nicio problema in termen de 10 zile de la primire.Mai mult, produsele beneficiaza si de perioade de garantie de pana la 30 de ani pentru segmentul de chiuvete!”
declara Adrian Petre, Online Specialist in cadrul Pyramis Romania.

Cele mai mari reduceri se vor inregistra pe segmentul chiuvetelor, din inox sau granit, si al electrocasnicelor incorporabile, totalizand un numar de peste 130 produse.

Cumparaturile pot fi achitate cu cardul in 6, 9 sau 12 rate cu dobanda 0 prin Credit Europe Bank, Banca Transilvania i BRD, sau ramburs.

Livrarea se face prin curier rapid, in orice zona a tarii, in maxim 24 de ore de la confirmarea comenzii.

Prin magazinul online www.casasibucataria.ro , Pyramis Romania si-a propus sa ofere solutii viabile pe termen lung pentru redecorarea spatiului de gatit cu cele mai bune si eficiente produse din punct de vedere al pretului, design-ului, utilitatii si noutatii.

Pyramis detine si un showroom in Otopeni, str Avram Iancu nr. 30, cu parcare gratuita, unde produsele companiei pot fi vazute si chiar testate. Personalul nostru calificat iti va sta la dispozitie cu toate informatiile necesare.

Gama de produse comercializata prin intermediul magazinului cuprinde: chiuvete din inox (otel inoxidabil 18/10); chiuvete, din granit natural sau material compozit; o gama complexa de hote – telescopice, insula, decorative; plite pe gaz, inductie sau vitroceramice; cuptoare electrice si pe gaz; masini de spalat vase; combine frigorifice free standing sau incorporabile; vase de gatit din inox sau cu strat ceramic; minibucatarii – unitati compacte de gatit si pachete de electrocasnice incorporabile cu preturi avantajoase.

Despre Pyramis Romania
Proiectul www.casasibucataria.ro este semnat de Pyramis Romania, filiala a companiei multinationale Pyramis Metallourgia. In cei 12 ani de existenta pe piata locala, Pyramis Romania a investit peste 2 mil Euro in locatia din Otopeni cu o suprafata totala de 2100 mp din care 600 mp showroom si birouri iar 1500 mp depozit.

Pentru mai multe detalii, accesati www.casasibucataria.ro

Pentru a fi la curent cu cele mai noi promotii sau produse, iti recomandam sa te abonezi la newsletter nostru de pe www.casasibucataria.ro

Pentru mai multe detalii, acceseaza www.casasibucataria.ro

Contact:
E-mail: info@casasibucataria.ro
Tel: 0758.555.015

Sursa: Adrian Petre

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu