Blog de promovări online

marți, noiembrie 19, 2013

Black Friday vine cu REDUCERI MASIVE de pana la 50% la telefoane si tablete si de pana la 99% la celelalte game de produse si servicii QuickMobile

QuickMobile
QuickMobile, unul dintre cei mai importanti importatori si distribuitori oficiali de produse Mobile din Romania, a pregatit oferte imposibil de refuzat pentru Vinerea Neagra 2013! Clientii QuickMobile vor beneficia de reduceri MASIVE de pret in 29 noiembrie, atunci cand se sarbatoreste adevaratul Black Friday, dar si in 22 noiembrie, de Early Black Friday! 

Toti cei care vor cumpara de la QuickMobile vor avea parte de reduceri de pana la 50% la telefoane si tablete si de pana la 99% la celelalte game de produse si servicii, atat de Early Black Friday, cat si Black Friday.  De preturile foarte mici se vor putea bucura clientii QuickMobile si in Early Black QuickEnd si in Black QuickEnd, cand li s-au pregatit surprize senzationale in materie de preturi!

Black Friday, sarbatoarea americana din vinerea de dupa Ziua Recunostintei, da startul sezonului de cumparaturi pentru Craciun. Ea va fi celebrata la QuickMobile, la fel ca si in Statele Unite ale Americii si in alte tari europene, la data corecta din calendar: 29 noiembrie. Atunci, clientii QuickMobile vor beneficia de reduceri MASIVE de pret. Insa QuickMobile a pregatit reduceri SPECTACULOASE si pentru 22 noiembrie, de Early Black Friday.

Atat in 29 noiembrie, cat si in 22 noiembrie, de la ora 00:00, la QuickMobile, tabletele si telefoanele vor fi cu pana la 50% mai ieftine, iar celelalte produse si servicii vor fi reduse cu pana la 99%. Peste 500.000 de vizitatori unici sunt asteptati sa intre pe www.quickmobile.ro in aceste zile.  Compania QuickMobile a pregatit stocuri masive de produse si servicii, iar serverele si personalul sunt gata sa raspunda, in mod onorabil, tuturor cererilor clientilor si sa satisfaca, rapid si eficient, toate comenzile.

Mai mult, QuickMobile va oferi, in spiritul deja cunoscutei campanii  "Reduceri de QuickEnd", super discount-uri, si in Early Black QuickEnd, si in Black QuickEnd! Acesta inseamna ca toti clientii QuickMobile vor mai beneficia de inca doua zile de reduceri, dupa campaniile de Early Black Friday, respectiv Black Friday.

Compania QuickMobile a fost infiintata in 2005 si a ajuns unul dintre liderii pietei importatorilor si distribuitorilor oficiali din Romania pentru nenumarate branduri de renume din intreaga lume. Cifra de afaceri inregistrata in anul 2011 a atins 19 milioane de euro. In anul 2012, QuickMobile a anuntat o cifra de afaceri de 30 de milioane de euro. Pentru anul acesta, este estimata o cifra de afaceri de 35-40 de milioane de euro.

La ora actuala, echipa QuickMobile reuneste peste 150 de angajati, printre care 10 specialisti logisticieni. Depozitul companiei contabilizeaza peste 5000 de articole disponibile in permanenta. Stocul real insumeaza peste 1.000.000 de euro in orice moment, acesta fiind reinnoit si actualizat constant, atat pentru magazinul online, cat si pentru cele 14 showroom-uri premium  si cele 20 de showroom-uri in parteneriat cu Real Hypermarket.

Sursa: ANDREI ORHA, Director de Marketing

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu