Blog de promovări online

vineri, octombrie 10, 2014

Bosch si Dremel impreuna cu IKEDOO ajuta 200 de copiii sa construiasca un OZN gigantic

Bosch si Dremel impreuna cu IKEDOO ajuta 200 de copiii sa construiasca un OZN gigantic
Pe data de 18 octombrie 2014, Bosch și Dremel vor susține institutul IKEDOO în provocarea "Laboratorul Mobil IKEDOO Space Launch" – un eveniment organizat pentru copiii din București, care sunt invitați în parcarea din Mall Plaza România (bulevardul Timișoara, numărul 26) să construiască un OZN demn de Cartea Recordurilor. Astfel, 200 de copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani sunt așteptați să participe gratuit la construcția OZN-ului gigantic.

„Copiii iubesc să construiască, iar noi iubim copiii! Am contopit aceste elemente si a rezultat un proiect deosebit: Laboratorul Mobil IKEDOO!”, au afirmat reprezentanții institutului. În cadrul acestui proiect, un microbuz a fost transformat într-un laborator de educație "experiențială" pentru copii, fiind dotat cu scule electrice Bosch şi Dremel. Cei mici vor participa la realizarea celei mai mari construcții făcute vreodată de către juniori - un OZN compus din 1.600 de piese (tuburi de plastic PVC), iar micii ingineri vor fi responsabili de fiecare etapă a construcției – de la tăierea și lipirea materialelor, până la măsurarea și montarea acestora.

Evenimentul va începe la ora 10:00 și va dura aproximativ 6 ore, culminând cu lansarea OZN-ului construit de copii. Pentru înscriere și mai multe informații despre eveniment puteți accesa site-ul http://lab.ikedoo.com/ şi http://lab.ikedoo.com/.

IKEDOO este un institut de cercetare dinamic care generează programe educaționale avangardiste pentru copii. Cei de la IKEDOO consideră că pregătirea tehnică / vocațională trebuie să se regăsească în mod obligatoriu în procesul de învățare al oricărui copil. Faptele educă mai bine decât cuvintele, dar pentru aceasta este nevoie de experiența potrivită. 

Sursa: Bosch Romania

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu