Blog de promovări online

marți, aprilie 12, 2016

Reduceri de 20% pentru intrega gama de saltele Elvila

Saltea ortopedica
Foto: Elvila.ro
Elvila, companie specializata in productia si comercializarea mobilierului pentru casa, ofera o reducere de 20% oricarui produs din gama de Saltele Relaxa Original.

Relaxa, un brand extrem de popular in Romania gratie calitatii produselor realizate in fabrica de la Mizil, inseamna o gama completa de saltele cu arcuri de diferite dimensiuni si grosimi.

Saltele ortopedice, saltele casetate sau saltele din gama Super pot fi comandate online sau din magazinele Elvila din intreaga tara, beneficiind pana la data de 31 mai de o reducere de 20%.

Calitatea somnului este esentiala pentru un tonus bun in timpul zilei. O conditie pentru ca orele de peste noapte sa nu fie un chin pentru corp ci momente de relaxare si binefacere, este alegerea unei saltele potrivite. Salteaua este, pentru multe persoane, o achizitie pe termen indelungat, insa, aceasta trebuie privita mai degraba ca un produs consumabil.

Indiferent de marca sau calitatea acesteia la achizitie, in timp, elasticitatea arcurilor si a materialelor folosite se diminueaza astfel ca, la minim doi-trei ani, orice persoana ar trebui sa reevalueze calitatea somnului si sa ia considerare schimbarea saltelei.

Clientii care achizitoneaza o saltea Relaxa beneficiaza, pe langa preturile extrem de avantajoase, de cele mai moderne materiale si cele mai noi tehnologii folosite in prezent la fabricarea unui astfel de produs cum ar fi de exemplu arcurile bitronconice din sarma otelita, nervurile de poliuretan sau borduri poliuretan, huse matlasate ce permit o curatare usoara. 

Detalii despre fiecare produs sau recomandari privind achizitionarea saltelei potrivite pot fi obtinute in magazinele Elvila sau online, de pe site-ul www.elvila.ro.

Sursa: Elvila

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu